Μαρκόπουλος: Με προεκλογική τροπολογία χαρίζει δημόσιες εκτάσεις της Εύβοιας σε καταπατητές και ιδιώτες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαρκόπουλος: Με προεκλογική τροπολογία χαρίζει δημόσιες εκτάσεις της Εύβοιας σε καταπατητές και ιδιώτες!

Μαρκόπουλος: Με προεκλογική τροπολογία θα χαρίζει δημόσιες εκτάσεις της Εύβοιας σε καταπατητές και ιδιώτες!
Τροπολογίες της τελευταίας στιγμής καταθέτουν οι βουλευτές, κινήσεις που «δείχνουν» ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Τα Νέα", ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος επιχειρεί εκ νέου να περάσει τροπολογία με την οποία επί της ουσίας θα χαρίζονται δημόσιες εκτάσεις (μεταξύ των οποίων και δασικές) στην Εύβοια σε καταπατητές και ιδιώτες που εμφανίζονται να τις διεκδικούν.

Δείτε τι αναφέρει η εφημερίδα:
"Η – με την άδεια του Καβάφη- βοή των πλησιαζόντων πολιτικών γεγονότων, δηλαδή εκλογών, αρχίζει και επηρεάζει συμπεριφοράς βουλευτών. Μεταξύ αυτών και ο ευβοιώτης Κώστας Μαρκόπουλος. Με πρόσφατη την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Εύβοιας και του ξεκαθαρίσματος θεμάτων που πάνε πίσω τα έτη της Οθωμανικής κατοχής, ο Μαρκόπουλος επιχειρεί εκ νέου να περάσει τροπολογία με την οποία επί της ουσίας θα χαρίζονται δημόσιες εκτάσεις (μεταξύ των οποίων και δασικές) στην Εύβοια σε καταπατητές και ιδιώτες που εμφανίζονται να τις διεκδικούν.

Λέω εκ νέου γιατί ο Κώστας το προσπάθησε και το καλοκαίρι, αλλά το εγχείρημα απετράπη κεντρικά. Εν μέσω όμως του χαμού που έχουν προκαλέσει οι άγονες προς το παρόν ψηφοφορίες για εκλογή προέδρου προφανώς εκτιμήθηκε ότι οι κυβερνητικές αντιστάσεις δεν είναι πλέον ίδιες. Ή για να το πω αλλιώς, στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται. Παρόλα αυτά η κείμενη νομοθεσία είναι σαφής και δίνει το δικαίωμα σε όποιον θεωρεί ότι μία έκταση του ανήκει να επιχειρήσει να το αποδείξει δικαστικά.

Το να περιέλθουν αυτομάτως οι ιδιοκτησίες αυτές σε ιδιώτες με μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής, προφανώς εξυπηρετεί την ευβοιώτικη εκλογική πελατεία, αλλά υπερβαίνει και τα όρια."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA