Μητσοτάκης: Προειδοποίησα τον Καμμένο ότι αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος θα βγούμε από το ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Μητσοτάκης: Προειδοποίησα τον Καμμένο ότι αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος θα βγούμε από το ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: Προειδοποίησα τον Καμμένο ότι αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος θα βγούμε από το ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο κ. Μητσοτάκης αμέσως μετά την συνάντησή του με τον κ. Καμμένο δήλωσε:
«Στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας συνάντησα τον κ. Π. Καμμένο. Η άποψη που διατύπωσα ήταν κατηγορηματική:
Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ.
 

Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις.
Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες».

Ο κ.Καμμένος έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με ένα δίσκο δίπλες στο χέρι.


Η συνάντηση κράτησε λιγότερο από μια ώρα και ο κ. Καμμένος βγαίνοντας δήλωσε:

«Συναντιόμαστε με τον κ. Μητσοτάκη από το 1991. Σε τέτοιες δύσκολες ώρες για τη χώρα οι απόψεις του και η πολιτική του εμπειρία είναι πολύτιμες. Αν δεν είχε ανατραπεί το '93 τα πραγματα θα ηταν διαφορετικά. Μου ζήτησε λύση συναίνεσης για μια εθνική πολιτική. Εμείς πιστεύουμε ότι εθνική λύση θα βρεθεί μόνο μετά απο εκλογές. Δεν μου ζήτησε να στηρίξω την υποψηφιότητα Δήμα».


ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA