ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοϊδη: «Ας προσέχει και να διαβάζει ...τα μνημόνια που ψηφίζει» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοϊδη: «Ας προσέχει και να διαβάζει ...τα μνημόνια που ψηφίζει»

ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοϊδη: «Ας προσέχει και να διαβάζει ...τα μνημόνια που ψήφιζει»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοϊδή στην Χαλκίδα...

"Πολλα συγνώμη ζήτησε ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοίδης στην σημερινή του επίσκεψη στην Χαλκίδα .
Ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία των Χαλκιδέων ως προς την επισκευή της παλαιάς γέφυρας ,αλλά και για την έλλειψη ουσιαστικών έργων στην Εύβοια τα προηγούμενα χρόνια απο τις κυβερνήσεις που αυτός με συνέχεια και συνέπεια υπηρέτησε.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κος Υπουργός την σοφή λαϊκή παροιμία οτι «απο τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο» γιατί αν ειχε πραγματικά φιλότιμο δεν θα ερχόταν σε ένα Νομό που πλήττεται απο την ανεργία ,χωρίς βασικές υποδομές για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας , οπως οι περιφερειακοί οδοί και να δηλώνει με θράσος (για να θυμηθούμε τα θρασίμια) ,οτι οι συμβάσεις των διοδίων - που μεταξύ αυτών ειναι και η λειτουργία νέων διοδίων στον δρόμο Σχηματάρι – Χαλκίδας - θα ισχύσουν κανονικά επιβαρύνοντας έτσι περισσότερο τους πολίτες.

Οσο για την φιέστα που οργάνωσε εν όψει της αναμονής των εκλογών οπότε υπάρχει η ανάγκη της μνημονιακής συγκυβέρνησης να δείξει οτι προτίθεται να κάνει έργα, ενώ η κοινωνία υποφέρει απο την μνημονιακή πολιτική της και ενώ ετοιμάζουν νέα μέτρα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τάζοντας εργα που θα επρεπε να εχουν γίνει πρίν απο χρόνια σε μία Ευρωπαϊκή χώρα."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA