Θρήνος! Άλλοι τέσσερις νεκροί στο πλοίο Norman Atlantic! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Θρήνος! Άλλοι τέσσερις νεκροί στο πλοίο Norman Atlantic!

Θρήνος! Άλλοι τέσσερις νεκροί στο πλοίο Norman Atlantic!
Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για ακόμη 4 νεκρούς στο Norman Altantic - Οι σωροί τους εντοπίστηκαν από ελικόπτερα στη θαλλάσια περιοχή όπου βρίσκεται στο πλοίο

Μια πληροφορία που βασίστηκε στη μαρτυρία ενός από τους διασωθέντες του πλοίου Norman Atlantic, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ, επιβεβαιώνεται και έρχεται να σκορπίσει θλίψη. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι που βρίσκονταν στο φλεγόμενο πλοίο έχουν χάσει τη ζωή τους.

Οι σωροί τους εντοπίστηκαν από πλήρωμα ελικοπτέρου που μετέχει στην επιχείρηση διάσωσης των επιβατών που παραμένουν ακόμη εγκλωβισμένοι στο πλοίο.

Η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για επιβάτες του πλοίου η παράτυπους μετανάστες που μπορεί να επέβαιναν στο «Norman Atlantic».

Μετά την τραγική εξέλιξη, ο αριθμός των νεκρών από τη ναυτική τραγωδία της Κυριακής θα φτάσει στους πέντε, αφού ήδη έχει ανακοινωθεί ο θάνατος του Έλληνα Γιώργου Ντούλη, που στην προσπάθειά του να μπει σε σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκε σε "γλίστρα" του πλοίου και έχασε τη ζωή του. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, που διασώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί τραυματισμένη σε νοσοκομείο του Μπρίντεζι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA