Θρίλερ στην Αυστραλία: Τζιχαντιστής κρατά ομήρους σε καφετέρια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θρίλερ στην Αυστραλία: Τζιχαντιστής κρατά ομήρους σε καφετέρια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ στην Αυστραλία: Τζιχαντιστής κρατά ομήρους σε καφετέρια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Μια σημαία των τζιχαντιστών και να μιλήσει με τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας ζήτησε ο άνδρας που εδώ και περισσότερες από 12 ώρες κρατά δεκάδες ομήρους σε καφετέρια στο κέντρο του Σίδνεϊ.

Η αστυνομία έχει κυκλώσει την περιοχή και οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων είναι κυριολεκτικά με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Η αστυνομία έχει επαφή με τον δράστη, αλλά επί του παρόντος δεν έχει εκφράσει περισσότερα αιτήματα πέρα από αυτά που έχουν γίνει γνωστά.


Ο άνδρας εισέβαλε στην καφετέρια σε ώρα αιχμής, έκλεισε την κεντρική πόρτα και κράτησε ομήρους τους υπαλλήλους και περίπου 30 πελάτες που έτυχε να βρίσκονται στο καφέ εκείνη την ώρα.

Ήταν 09:30 το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) όταν ο άνδρας, που λέγεται πως φορούσε ένα μαντήλι με αραβικές λέξεις, εισέβαλε στην καφετέρια που βρίσκεται σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες πλατείες του επιχειρηματικού κέντρου του Σίδνεϊ. Έβγαλε μια καραμπίνα από μια μπλε τσάντα και έκλεισε τις πόρτες.

Πέντε άνθρωποι, τρεις άνδρες και δυο γυναίκες, κατάφεραν να ξεφύγουν, κάτι που εξόργισε τον δράστη, που φάνηκε να φωνάζει τους υπόλοιπους ομήρους. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA