Τσίπρας: «Αρχή του τέλους ενός καθεστώτος τρόμου - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημοκρατία» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τσίπρας: «Αρχή του τέλους ενός καθεστώτος τρόμου - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημοκρατία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσίπρας: «Αρχή του τέλους ενός καθεστώτος τρόμου - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική δικαιοσύνη και η δημοκρατία» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στο δράμα του ναυαγίου στην Αδριατική εκφράζοντας την οδύνη του και ευχαρίστησε τα συνεργεία διάσωσης που επιχειρούν προκειμένου να σώσουν τους επιβαίνοντες.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι βρισκόμαστε στην «αρχή του τέλους ενός καθεστώτος τρόμου» ενώ αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά πρόσθεσε ότι είναι «ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για συναίνεση» καθώς «αγνόησε και υποβάθμισε την Βουλή των Ελλήνων ως κανένας άλλος πρωθυπουργός. Αρνήθηκε τον διάλογο, φίμωσε τη φωνή της Ελλάδας στον κόσμο ρίχνοντας μαύρο στην ΕΡΤ, κατάργησε την ώρα του πρωθυπουργού στη Βουλή και νομοθετούσε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Όλα αυτά συνιστούν έναν πρωθυπουργό του αυταρχισμού και της κοινωνικής κατεδάφισης. «Αποτελεί πρόκληση και θράσος του Αντ. Σαμαρά να μιλάει για αλήθεια».

Τόνισε επίσης ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτρέπεται, "η μάχη που δίνουν είναι για να ανατρέψουν την πλειοψηφία μας στην επόμενη Βουλή."

Για τον ΣΥΡΙΖΑ οι εκλογές που έρχονται αποτελούν μια δύσκολη μάχη καθώς το παλιό αντιστέκεται και δεν θέλει να χάσει τα προνόμιά του χρησιμοποιώντας ως μέσα το ψέμα και την τρομοκρατία. Όμως «έχουμε πίστη στις ιδέες μας και το πρόγραμμά μας και πίστη στον ελληνικό λαό.» Υπενθύμισε ότι στις δύσκολες ιστορικές στιγμές ο λαός πάντα στρεφόταν στην Αριστερά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA