ΒΙΝΤΕΟ: 65χρονος παθαίνει ανακοπή και σωριάζεται στην Θεσσαλονίκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

ΒΙΝΤΕΟ: 65χρονος παθαίνει ανακοπή και σωριάζεται στην Θεσσαλονίκη!

ΒΙΝΤΕΟ: 65χρονος παθαίνει ανακοπή και σωριάζεται στην θεσσαλονίκη!
Στο βίντεο που ακολουθεί παρατίθεται καρέ-καρέ η προσπάθεια των ανδρών του ΕΚΑΒ να επαναφέρει στη ζωή έναν 65χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη ο οποίος βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση έπειτα απόν καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με την περιγραφή του χρήστη chrisoklahoma166 ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο Youtube, ο άνδρας επανήλθε έπειτα από 45 λεπτά κοπιαστικής προσπάθειας των διασωστών.

«Κατευθυνόμαστε σε καρδιακή ανακοπή στο δρόμο 65χρονου άνδρα. Στο σημείο ήδη είχε φτάσει η Διασωστική Μηχανή και το πλήρωμα του απλού ασθενοφόρου. Πρόκειται για ένα μικρό δείγμα της καθημερινότητας και της δουλειάς του Ε.Κ.Α.Β. που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από τους Διασώστες του.

Μετά από 45 πιεστικά λεπτά (για εμάς που ήμασταν στο σημείο) οι προσπάθειες μας απέδωσαν.....Τα σημάδια ζωής στον 65χρονο εμφανίστηκαν....η καρδιά επανήλθε σε λειτουργία....Παρελήφθη και παραδόθηκε στα ΤΕΠ στο Τμήμα Αναζωογόνησης από όπου και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του Α2 στον συνάδελφο με την Διασωστική Μηχανή (ΜΡ1) και φυσικά την Γιατρό μας και το ζευγάρι μου στην δουλειά για την άψογη και άκρως επαγγελματική τους αντιμετώπιση στο περιστατικό αυτό...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA