Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μηχανικών (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μηχανικών (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μηχανικών (ΦΩΤΟ)
Την Παρασκευή 5/12/2014, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα η ετήσια τακτική γενική και καταστατική συνέλευση των διπλωματούχων μηχανικών δημοσίου της Εύβοιας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα, ήταν η έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της Ένωσης για τη διετία 2012-14, η τροποποίηση του καταστατικού με βάση τις αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στο 15ο Τακτικό Συνέδριο και η έγκριση του επικαιροποιημένου μητρώου μελών της Ένωσης.
 
Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των μηχανικών (ΦΩΤΟ)
 
Ο Πρόεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Αλ. Βαγγελάκος παρουσίασε το διοικητικό απολογισμό του Δ.Σ., ενημερώνοντας για τις δράσεις και τις ενέργειες του συλλόγου την τελευταία διετία. Ανάμεσα σ’ αυτά που αναφέρθηκαν, ήταν η διοργάνωση από την ΕΜΔΥΔΑΣ σε συνεργασία με το Ιν.Επ. του ΕΚΔΔΑ δυο πιστοποιημένων σεμιναρίων που έγιναν στη Χαλκίδα και αφορούσαν την επιμόρφωση των διπλ. Μηχανικών σε θέματα Νομοθεσίας Δημοσίων Έργων και την Εφαρμογή του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων και η κινηματική - αγωνιστική δράση της Ένωσης, που συμμετείχε σ’ όλες τις απεργίες που προκηρύχθηκαν, μετά τις οδυνηρές συνέπειες που υπέστη ο κλάδος τα τελευταία χρόνια (σημαντικές απώλειες αποδοχών, εφαρμογή μέτρων διαθεσιμότητας, απολύσεων και προσχηματικής «αξιολόγησης» με κατάταξη βάσει ποσόστωσης των υπαλλήλων, αυστηροποίηση πειθαρχικού πλαισίου, συρρίκνωση του αντικειμένου με εκχώρηση δημόσιων λειτουργιών, υποβάθμιση της υγειονομικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, περιορισμός της συλλογικής έκφρασης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών, κλπ).

Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της ΕΜΔΥΔΑΣ Π. Μούζιος και το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο. Τ. Ιωάννου, οι οποίοι ενημέρωσαν τους συναδέλφους μηχανικούς για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ευβοίας Κ. Λάππας, που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τα μέλη κατά την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA