Αμετανόητος Παπανδρέου: Προτείνει πάλι δημοψήφισμα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Αμετανόητος Παπανδρέου: Προτείνει πάλι δημοψήφισμα

Αμετανόητος Παπανδρέου: Προτείνει πάλι δημοψήφισμαΤο ΔΝΤ είναι σύμμαχος μας, ναι σε συνεργασία υπό όρους με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές και εμμονή στο δημοψήφισμα και στο σενάριο της ανατροπής του, ήταν το μενού των δηλώσεων από τον Γ. Παπανδρέου.

Δημοψήφισμα για το Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση, σε συνεννόηση με τους εταίρους και εσωτερική διαβούλευση, πρότεινε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε.

Σημείωσε ότι αυτό πρέπει να γίνει για 3 λόγους:

1ον) Γιατί είναι το ουσιαστικό διαπραγματευτικό χαρτί οποιασδήποτε κυβέρνησης

2ον) Γιατί εγγυάται ότι καμιά κυβέρνηση δεν θα φέρει μέτρα και πολιτικές που αποτελούν νέα άδικα βάρη ή αποσταθεροποιούν τη χώρα

3ον) Γιατί θα μπορέσει να αποτελέσει συμβόλαιο και εγγύηση μεταξύ του ελληνικού λαού και των υπόλοιπων λαών της ΕΕ

Ο κ. Παπανδρέου πρότεινε ένα «Ελληνικό Σχέδιο» μεγάλων αλλαγών το οποίο θα οδηγεί στην ομαλή έξοδο της χώρας στις αγορές, θα δείχνει την απόφαση της χώρας για σύγκρουση με τα κακώς κείμενα, θα αυξάνει τη διαπραγματευτική ισχύ στη διαπραγμάτευση για την ελάφρυνση του χρέους.


αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση για το χρέος είπε ότι το ΔΝΤ είναι σύμμαχός μας

Σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει «λευκή επιταγή» σε κανέναν, επιβάλλεται να υπάρξουν συνεργασίες και όχι πόλωση και πως το «Κίνημα» εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει «λευκή επιταγή» σε κανέναν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA