Παρουσία Αποστόλου η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους κυνηγούς! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παρουσία Αποστόλου η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους κυνηγούς! (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Αποστόλου η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους κυνηγούς!  (ΦΩΤΟ)
Ως ψευδή και προβοκατόρικα χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προτίθεται να καταργήσει το κυνήγι, εάν αναλάβει την εξουσία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, ο κ. Τσίπρας διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει την προσφορά των κυνηγετικών συλλόγων.
Παρουσία Αποστόλου η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους κυνηγούς!  (ΦΩΤΟ)«Θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες» αναφέρει και δεσμεύεται ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιωχθεί η εύρεση των καλύτερων δυνατών παρεμβάσεων με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας.

Στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα συμμετείχαν επίσης ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Ευβοίας, και ο Μπάμπης Μπιλίνης, συντονιστής του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA