Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας! (ΒΙΝΤΕΟ)Στο 661ο εκλογικό κέντρο στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ έξω από το δημοτικό σχολείο επικρατούσε το... αδιαχώρητο από διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Γαλλία ακόμη και... Κίνα! Δεκάδες δημοσιογράφοι από αρκετές χώρες του κόσμου βρέθηκαν στην... Κυψέλη για να "καλύψουν" την άσκηση εκλογικού δικαιώματος από το φαβορί, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για την επικράτηση, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε στο δημοτικό σχολείο στις 10:43 και ήταν χαμογελαστός, απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους.

"Θέλω να επισημάνω ότι σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει με αποφασιστικότητα αυτό το βήμα που έχει απομείνει, το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας, τον τερματισμό του φόβου, την επιστροφή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στον τόπο μας.

Και τώρα η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες οσοι θα προσέλθουν στην κάλπη. Το δίλλημα της εκλογικής αναμέτρησης είναι πιο καθαρό από ποτέ άλλοτε.

Σήμερα αποφασίζουμε αν αυριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η τρόικα για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του κυρίου Σαμαρά για περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς, οι αυξήσεις στους φόρους, η απελευθέρωση πλειστηριασμών, η συνέχεια δηλαδή μιας αποτυχημένης και καταστροφικής πολιτικής λιτότητας δίχως τέλος

Η αν από αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει με ασφάλεια στην Ευρώπη όλα όσα αξίζουν στον ελληνικό λαό. Μια ζωή με αξιοπρέπεια, με κοινωνική συνοχή. Αν από αυριο η χώρας μας θα διεκδικήσει σε μια σκληρή διαπραγμάτευση να επανενταχθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Ειμαι αισιόδοξος, σήμερα θα είναι μια ιστορική μέρα. Ο λαος θα ολοκληρώσει αυτό το βήμα και η αξιοπρέπεια θα επιστρέψει", είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA