Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα (ΦΩΤΟ)
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για την στυγερή δολοφονία του 47χρονου Σεραφείμ Γκαλιμάνη, αρχιφύλακα, των φυλακών Δομοκού...

Όσο περνούν οι ώρες και οι δράστες της μαφιόζικης δολοφονίας του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, παραμένουν άφαντοι, οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα ώστε να φτάσουν στην λύση του μυστηρίου.

Αυτό που έχει ήδη γίνει γνωστό, είναι πως το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε για την στυγερή δολοφονία στην Στυλίδα δεν ήταν "καθαρό", που σημαίνει ότι είχε χρησιμοποιηθεί και κατά το παρελθόν σε εγκληματική δράση. 
Αυτός είναι ο αρχιφύλακας που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη Στυλίδα (ΦΩΤΟ)
Το συγκεκριμένο όπλο είχε "εμφανιστεί" σε απόπειρα διάρρηξης υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας το 2012.

Τότε το χρησιμοποιούσε κατά πάσα πθανότητα σπείρα αλλοδαπών η οποία εισέβαλλε σε τράπεζες και είτε "ξήλωνε" τα ΑΤΜ, είτε με κάποιο τρόπο τα άνοιγε και φυσικά τα άδειαζε.

Οι αστυνομικές αρχές, εφόσον αποδείχθηκε ότι το καλάσνικοφ είχε... παρελθόν, προσπαθούν να εξακριβώσουν το πως έφτασε στα χέρια των στυγερών δολοφόνων του 47χρονου αρχιφύλακα, Μάκη Γκαλιμάνη.

Ένα σενάριο είναι το εξής: Κάποιο μέλος της σπείρας που προαναφέραμε, να εξελίχθηκε σε εκτελεστή και να δολοφόνησε τον 47χρονο.

Ένα άλλο ενδεχόμενο, είναι το όπλο απλά να "πέρασε" σε άλλα χέρια...

Την ίδια ώρα, στο "μικροσκόπιο" των αρχών έχουν μπει κάποιες διαφορές που ενδέχεται να είχε ο 47χρονος αρχιφύλακας με την αλβανική μαφία.

Αυτό γιατί κατά το παρελθόν, ο Μάκης Γκαλιμάνης είχε επιβάλλει πειθαρχθικές ποινές σε κάποιον Αλβανό κακοποιό, ο οποίος ήταν προστατευόμενος γνωστού Αλβανού αρχιμαφιόζου που κρατείται στις φυλακές.

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα, η ενέργεια αυτή εξετάζεται επίσης από τους αστυνομικούς, για να εξακριβωθεί αν σχετίζεται με το φολοφονικό χτύπημα στην Στυλίδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA