Με "θρυλική" μεγαλοπρέπεια τα γενέθλια του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Με "θρυλική" μεγαλοπρέπεια τα γενέθλια του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού

Με "θρυλική" μεγαλοπρέπεια τα γενέθλια του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού
Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 , ο ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού γιόρτασε τα 25 χρόνια παρουσίας του στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ διοργανώνοντας φιλικό αγώνα των βετεράνων της ομάδας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Πειραιώς.

Ο Σύλλας Αιδηψού , αποτελεί μια μπασκετική όαση στην Εύβοια και είναι πραγματικά αξιέπαινες οι προσπάθειες που γίνονται ώστε να κρατηθούν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Η ομάδα της Αιδηψού μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες διοργανώσεις (τουρνουά, All Star Games, 3on3 ..) μα αυτή τη φορά η σφραγίδα του Ολυμπιακού εκτόξευσε την γιορτή σε άλλο επίπεδο , καθώς το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μετατράπηκε σε ¨Παπαστράτειο¨. 

Με ¨θρυλική¨ μεγαλοπρέπεια τα γενέθλια του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού
Με ¨θρυλική¨ μεγαλοπρέπεια τα γενέθλια του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού Ονόματα ¨Θρύλοι¨ που δόξασαν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο παρελθόν, ξαναφόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα και έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ως Βετεράνοι Ολυμπιακού. Γιάννης Παραγυίος, Αργύρης Καμπούρης, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, Κίμων Κοκορόγιαννης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Δημήτρης Σαμπάνης, Γιάννης Κουκής και Βασίλης Ντάκουλας, παρατάχθηκαν στο γήπεδο, έδωσαν όρκο νίκης και έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους αξιόμαχους παίκτες του Σύλλα.

Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι ιαχές και τα χειροκροτήματα του κόσμου δεν σταμάτησαν ενώ δυναμική παρουσία έδωσε ο σύνδεσμος της Θύρα 7 Β.Ευβοίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι , για την ιστορία ο Ολυμπιακός επικράτησε του Σύλλα με σκορ 71-90, ενώ στα πρώτα δύο δεκάλεπτα το σκορ εναλλασσόταν.


Σύλλας ( Φωτου): . Γ.Χαλαβρεζάκης, Μάκης Φώτου 6(2) , Δ.Ζουπανιώτης 4, Δ.Χατήρας 6, Ευστρατίου 8, Α.Μαυροζούμης 6, Α.Στουρνάρας 4, Σ.Γεωργίου 4, Γ.Ράπτου 10(2) , Πέτρου 8, Γ.Σαμαράς 5 , Γ.Παπουτσής, Γ.Τσιριγώτης 6, Γ.Δημητρίου 4 )

Ολυμπιακός ( Κοκορόγιαννης): Κρεμπούνης 13, Καμπούρης 11, Παναγιωτόπουλος 12, Ντάκουλας 28(4) , Κοκορόγιαννης 8, Κουκής, Γιαννόπουλος 11, Παραγυιός 2, Παπαχριστόπουλος 5(1), Σαμπάνης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA