Τι λέει ο Πανούσης για εμπλοκή πολιτικού στην εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τι λέει ο Πανούσης για εμπλοκή πολιτικού στην εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Τι λέει ο Πανούσης για εμπλοκή πολιτικού στην εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη!
Το ζήτημα της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή από τα Γιάννενα παίρνει άλλη τροπή, αφού υπάρχουν αναφορές πως γνωστός Κρητικός πολιτικός εμπλέκεται στην υπόθεση, με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, να τοποθετείται ξεκάθαρα.
 

Αυτές οι "διαρροές" αναφέρουν πως η εμπλοκή του συγκεκριμένου πολιτικού ήταν υπέρ συνομιλήκων του Βαγγέλη, που του ασκούσαν ψυχολογικές πιέσεις.
 

Για το θέμα αυτίο τοποθετήθηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος τονίζει πως αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε "ο αρχηγός του κόμματός του πρέπει να τον αποβάλει από τη Βουλή".
 

Η αναφορά αυτή του Γιάννη Πανούση εμπεριέχεται σε μία επιστολή - απάντησή του προς την Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε νωρίτερα γράψει ένα κείμενο στο οποίο αναφερόταν στον υπουργό Δημόσιας Τάξης.
 

Στο τέλος της επιστολής του Γιάννη Πανούση, υπάρχει η αναφορά του στο ενδεχόμενο εμπλοκής πολιτικού προσώπου στην υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει την χώρα.
 

Συγκεκριμένα αναφέρει στο υστερόγραφό του: "Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA