Το... βιολί του ο Σίμος Κεδίκογλου: «Υποχρέωση Τσίπρα η αποπομπή Κατρούγκαλου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Το... βιολί του ο Σίμος Κεδίκογλου: «Υποχρέωση Τσίπρα η αποπομπή Κατρούγκαλου»

Το... βιολί του ο Σίμος Κεδίκογλου: «Υποχρέωση Τσίπρα η αποπομπή Κατρούγκαλου»
Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Κατρούγκαλο με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα συμφωνητικά, εξαπολύει ο Σίμος Κεδίκογλου, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει...

"Εάν ο κ. Κατρούγκαλος δεν αντιλαμβάνεται ο ίδιος την ηθική κατάπτωση να νομοθετεί ευεργετικά για τους πελάτες του και για τους πελάτες των συνεργατών του και να παραιτηθεί, είναι πλέον υποχρέωση του κ. Τσίπρα να το συνειδητοποιήσει και να τον αποπέμψει" υποστηρίζει σε δήλωση του ο κ. Κεδίκογλου με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για τις επαναπροσλήψεις στο δημόσιο.
 

Επιπλέον ο συντονιστής δικαιοσύνης και δημόσιας διοίκησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση ασκώντας δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Διοίκησης κ. Γ Κατρούγκαλο υπογραμμίζει ότι "ο κώδικας δεοντολογίας των μελών της Κυβέρνησης που αποφασίστηκε τον Ιούνιο του 2014 στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διαπλοκής – που βρίσκεται ακόμα σε ισχύ – στο άρθρο 6 περί «σύγκρουσης συμφερόντων» είναι σαφής" και προσθέτει: "Ο κ. Κατρούγκαλος έπρεπε να έχει ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για τη δοσοληψία του και να μην έχει αναλάβει καθήκοντα Υπουργού".
 

"Είναι αδιανόητο να νομοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να υπάρχουν σκιές ότι επωφελούνται στελέχη του" συμπληρώνει ο κ Κεδίκογλου.
 

Ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι "το νομοσχέδιο για τις επαναπροσλήψεις πρέπει να αποσυρθεί – και όχι μόνο εξαιτίας του κ. Κατρούγκαλου”.
 

"Το νομοσχέδιο αυτό συνιστά μια πλήρη αποδόμηση της προσπάθειας και της προόδου που σημείωσε σε κρίσιμα ζητήματα για τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης η προηγούμενη κυβέρνηση. Αποτελεί μια στρατηγική υποχώρηση στα συντεχνιακά συμφέροντα με σκοπό την ικανοποίηση προεκλογικών υποχρεώσεων, ένα ανεύθυνο, άτακτο και πρόχειρο “βόλεμα” της πελατείας των κομμάτων της συγκυβέρνησης" εξηγεί ο κ. Κεδίκογλου.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA