Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στην τηλεόραση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στην τηλεόραση!

Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει στην τηλεόραση!
Στην επαγγελματική του πορεία ως σεφ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις αλλά και όλους όσοι έχουν γευτεί τις γαστρονομικές δημιουργίες του με αποτέλεσμα να θεωρείται δικαιολογημένα από τους κορυφαίους σεφ στη χώρα μας.

Ωστόσο ο Έκτορας Μποτρίνι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό παρουσιάζοντας την εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα» του ALPHA καταφέρνοντας να υποστηρίξει με επιτυχία το προφίλ που επέβαλε ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός ρόλος του. 

Τον τελευταίο καιρό ο Μποτρίνι έχει αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει και μάλιστα με έναν διαφορετικό ρόλο αφού δεν θα γίνεται… εφιάλτης αλλά αντίθετα θα επιβραβεύει τις μαγειρικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.
 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες  ο Έκτορας Μποτρίνι θα αναλάβει το ρόλο του κριτή στο καινούργιο καθημερινό παιχνίδι μαγειρικής που πρόκειται να βγάλει ο ΑΝΤ1 με τίτλο «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου». Πρόκειται για την εκπομπή «My Mom Cooks Better Than Yours» που προβάλλεται με επιτυχία και σε άλλες χώρες και στην οποία δύο μητέρες με τη βοήθεια των παιδιών τους διαγωνίζονται για να αποδείξουν ποια μαγειρεύει καλύτερα.

Τα παιδιά τους μπαίνουν στις κουζίνες και με τις εντολές και βοήθεια των μανάδων τους προσπαθούν να μαγειρέψουν κάποιο φαγητό καλύτερα από την αντίπαλη ομάδα.
 

Εδώ και λίγες ημέρες μάλιστα ο ΑΝΤ1 προβάλλει το σχετικό τρέιλερ που λέει πως «Παιδιά και μαμάδες στην ίδια κουζίνα. Μια μάχη χωρίς προηγούμενο ξεκινά στον ΑΝΤ1.

Αν πιστεύεις ότι η μαμά σου είναι η καλύτερη μαγείρισσα, πάρε θέση στην κουζίνα, μαγείρεψε τη συνταγή της με τις οδηγίες της, αλλά πρόσεξε μην την “κάψεις”», καλώντας όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. 

Όταν λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι φτιάξουν το φαγητό ο Έκτορας Μποτρίνι θα δοκιμάζει τα φαγητά και θα αποφασίζει ποια από τις δύο μαμάδες μαγειρεύει καλύτερα. 

Εκτός όμως από το γνωστό σεφ που θα έχει την τελική απόφαση ο ΑΝΤ1 θέλει την παρουσίαση της καινούργιας εκπομπής να αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία και έτσι, αν όλα πάνε καλά την επόμενη βδομάδα, την Τρίτη, θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Γρηγόρης Μελάς

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA