Χειροπέδες σε πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ηρωϊνης αξίας 40 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χειροπέδες σε πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ηρωϊνης αξίας 40 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χειροπέδες σε πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ηρωϊνης αξίας 40 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Αρχηγικό ρόλο είχε ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στη δράση διεθνής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, μέλη της οποίας συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία, ενώ κατασχέθηκαν 369 κιλά ηρωίνης, αξίας 40 εκατ. ευρώ!

ΒΙΝΤΕΟ
 
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιούντο στην εισαγωγή και αποθήκευση στην Ελλάδα και στη συνέχεια μεταφορά και διαμετακόμιση, με φορτηγά οχήματα διεθνών μεταφορών, μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών (ηρωίνης) από την Ασία με προορισμό την Δυτική Ευρώπη και την περαιτέρω διακίνησή τους σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Μετά από πολυήμερη επιτήρηση της δράσης του εγκληματικού κυκλώματος συνελήφθησαν τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Χειροπέδες σε πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ηρωϊνης αξίας 40 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 
Πρόκειται για έναν 60χρονο, απόστρατο ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, αρχηγικό μέλος της σπείρας και για δύο Σλοβένους, ηλικίας 33 και 45 ετών. Συνεργός των ανωτέρω στην ίδια υπόθεση, οι οποίοι αναζητούνται είναι και ένας 54χρονος Έλληνας καθώς και ένας Τούρκος.

Σε βάρος όλων των παραπάνω εμπλεκομένων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της παράβασης της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.
Χειροπέδες σε πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. για διακίνηση ηρωϊνης αξίας 40 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών πιστοποίησε την εγκληματική δράση των δύο εμπλεκομένων Ελλήνων-συνεταίρων σε επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εμπορία καυσίμων, ναυτιλιακές πρακτορεύσεις σε μεταφορές εμπορευμάτων και ναυτιλιακές εταιρείες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA