Εύβοια: Πρόσληψη γυναικολόγου στο Νοσοκομείο Κύμης μετά από 10 χρόνια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Πρόσληψη γυναικολόγου στο Νοσοκομείο Κύμης μετά από 10 χρόνια!

Εύβοια: Πρόσληψη γυναικολόγου στο Νοσοκομείο Κύμης μετά από 10 χρόνια!
Πρόσληψη γυναικολόγου και έναρξη του γυναικολογικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης...

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
 

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Κύμης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης του Νοσοκομείου μας, ότι ανάλαβε καθήκοντα από 21-4-2015 γυναικολόγος.

Το τμήμα δέχεται μετά από ραντεβού ενώ αυτό συμβάλει συνολικά στην αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Στο γυναικολογικό τμήμα υπηρετούν Νοσηλευτές - Μαίες και η δραστηριότητα του τμήματος θα ξεκινήσει να ανθεί. Η γκάμα των υπηρεσιών και των εξετάσεων θα αυξηθεί ενώ, ενημερώνουμε ότι, μετά την μετατροπή του νέου, από 02/02/2014, σύγχρονου υπερήχου που το Νοσοκομείο έχει στη διάθεση του, θα πραγματοποιείται από προγεννητικός έλεγχος μέχρι και αυχενική διαφάνεια σε εγκύους.

Σημειώνουμε δε ότι το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης έχει το όνομα του Μεγάλου Ευεργέτη Ιατρού της ανθρωπότητας του «Γεώργιου Παπανικολάου» και ήταν προσωπικό στοίχημα του Αναπληρωτή Διοικητή Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, την επαναλειτουργία του Γυναικολογικού Τμήματος, το οποίο είχε δέκα (10) χρόνια να λειτουργήσει λόγω έλλειψης ειδικευμένου ιατρού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA