Ερωτηματικά για το θάνατο του εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια στο Νοσοκομείο Metropolitan ....από ένα τσιμπούρι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ερωτηματικά για το θάνατο του εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια στο Νοσοκομείο Metropolitan ....από ένα τσιμπούρι!

Ερωτηματικά για το θάνατο του εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια στο Νοσοκομείο Metropolitan ....από ένα τσιμπούρι!Σοβαρά ερωτηματικά και υπαινιγμούς από την πλευρά της οικογένειας του έγκριτου εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια που κατέληξε στις 5 Απριλίου στο Νοσοκομείο Metropolitan...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν η σύζυγος του εκλιπόντος κ. Ευγενία Παπαγεωργίου, επίσης εισαγγελέας , και τα παιδιά τους Ελεάνα και Δημήτρης, ο Σωτήρης Μπάγιας δεν πέθανε από το μικρόβιο στο οποίο απέδωσαν το θάνατο του οι θεράποντες γιατροί.

Ο θάνατος του Σωτήρη Μπάγια σύμφωνα με ανακοίνωση του Metropolitan αποδόθηκε σε ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού του συστήματος μετά από ερλιχίωση , μία σπάνια λοίμωξη που προήλθε από δήγμα κρότωνα(τσιμπουριού). “Ομως, όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, αφενός είναι πολύ σπάνιο να καταρρεύσει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός κατά τα άλλα υγιούς οργανισμού, αφετέρου ο εκλιπών ήταν αρνητικός ,όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, στην ερλιχίωση σκύλου αλλά και ο σκύλος τους δεν έπασχε για να τον μολύνει.
 
Όπως αναφέρει η σύζυγος του, στο Σωτήρη Μπάγια είχε ανατεθεί μία άκρως απόρρητη και σοβαρή υπόθεση και φαίνεται να είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του.

Τα δεδομένα αυτά πιθανά να δώσουν μια άλλη τροπή στην υπόθεση του θανάτου του Σωτήρη Μπάγια, ενός εισαγγελέα που είχε έμπρακτα στο παρελθόν αποδείξει πως οι δικαστές μπορούν να είναι αδέκαστοι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA