Πόλεμος και επίσημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Τον κήρυξε η Ευρωλίγκα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Πόλεμος και επίσημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Τον κήρυξε η Ευρωλίγκα

Πόλεμος και επίσημα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Τον κήρυξε η Ευρωλίγκα
Ο Τζόρντι Μπερτομέου κήρυξε και επισήμως "πόλεμο" κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου...

Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
 

«Η νομική διαδικασία κατά του Γιαννακόπουλου έχει ξεκινήσει»... Μάλιστα, πρόσθεσε: "Είναι χωρίς αμφιβολία ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Το ξέρω!" Αφού εξήγησε ότι η διαμάχη αυτή θα περάσει σε... δικαστικό επίπεδο επεσήμανε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λειτούργησε πέρα από τους κανονισμούς. Ο Παναθηναϊκός δεν φταίει για το τι κάνει ένας άνθρωπος. Έχει τη δύναμη και την εξουσία για να το κάνει. Δεν μπορούμε λοιπόν, να τιμωρήσουμε χιλιάδες φιλάθλους για έναν άνθρωπο. Η νομική διαδικασία κατά του Γιαννακόπουλου έχει ξεκινήσει».

Και έπειτα εξέφρασε με βεβαιότητα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει συνέπειες: «Οι δικηγόροι ετοιμάζουν τη δίκη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για να τιμωρηθεί εκτός των αθλητικών νόμων για όσα έκανε. Και φυσικά είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Είναι χωρίς αμφιβολία ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Το ξέρω ότι είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Θα έχει συνέπειες και εκτός αθλητισμού».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA