ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Οι λόγοι παραίτησης του Βαρδακώστα δεν είχαν καμία σχέση με τη ΝΔ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Οι λόγοι παραίτησης του Βαρδακώστα δεν είχαν καμία σχέση με τη ΝΔ»

ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Οι λόγοι παραίτησης του Βαρδακώστα δεν είχαν καμία σχέση με τη ΝΔ»
Η ΝΟΔΕ Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο Απόστολος Βαρδακώστας παραμένει πρόεδρος, ενώ τονίζεται ότι οι λόγοι παραίτησης του δεν είχαν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία...

"Την 26/05/2015 ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευβοίας Απόστολος Βαρδακώστας έγινε δεκτός από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.
Στα πλαίσια των επαφών που εχει ξεκινήσει ο πρόεδρος κ. Αντώνης Σαμαράς με στόχο την συμβολή της παράταξης για την έξοδο της χώρας από την πολιτική και οικονομική κρίση που την μαστίζει.

Στην συνάντηση τους αυτή συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ποιοτική αναβάθμιση της κομματικής οργάνωσης στο νομό, την δραστηριοποίηση των μελών της ΝΟΔΕ και την συστράτευση των οπαδών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 

Παράλληλα δόθηκαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο κ. Βαρδακώστα για τους λόγους της παραίτησης του, που ειχε υποβάλλει, οι οποίοι δεν ειχαν καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία. 

Ο αρχηγός κ.Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε τις εξηγήσεις του, όχι όμως και την παραίτηση του και αξίωσε να παραμείνει στην θέση του και να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του." 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Απόστολο Βαρδακώστα και τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Βαρδακώστα 


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA