Απίστευτη καταγγελία Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απίστευτη καταγγελία Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη καταγγελία Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το παρασκήνιο εκβιασμών και ύποπτων διεργασιών κατά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και την κρίσιμη εβδομάδα για το δημοψήφισμα στην Ελλάδα αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε κρατικό κανάλι της Γερμανίας. 

ΒΙΝΤΕΟ
  Απίστευτη καταγγελία Πάνου Καμμένου για απόπειρα χρηματισμού βουλευτή του κατά την προεδρική εκλογή και για άσκηση πιέσεων ενόψει του δημοψηφίσματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr, στο σκάνδαλο απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή του κόμματος Παύλου Χαϊκάλη και τις εκατέρωθεν καταγγελίες, που συντάραξαν την πολιτική σκηνή, προστίθεται μια νέα σοβαρή υπόθεση και αφορά βουλευτή που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο βουλευτής του δέχτηκε αφόρητες πιέσεις την περίοδο του Δεκεμβρίου αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο στρατόπεδο του «Ναι» ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

 
Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη γερμανική τηλεόραση, ο βουλευτής (γνωρίζουμε τα στοιχεία του) απέστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξηγώντας ότι του ασκήθηκαν πιέσεις ώστε να αλλάξει την άποψή του για το «Όχι» και να ταχθεί υπέρ του «Ναι» στον δρόμο για την κάλπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός διακρίθηκε για το ήθος του, ωστόσο φαίνεται ότι υπερίσχυσαν κύκλοι της αντιπολίτευσης που δρουν στο παρασκήνιο και τον μετέπεισαν. 


Δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το κίνητρο, αλλά είναι φανερό ότι κάποιος/κάποια γνώριζε περισσότερα πράγματα για τον πολιτικό, που ενδεχομένως ο ίδιος δεν ήθελε να τα δει να διαρρέουν.

Την πρώτη φορά (εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας) δεν υποχώρησε, τη δεύτερη φορά όμως παραδόθηκε άνευ όρων…

πηγή: zougla.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA