Καταψηφίζει τη συμφωνία η Ραχήλ Μακρή - Ο Νίκος Μαυραγάνης λέει ίσως στην ψηφοφορία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταψηφίζει τη συμφωνία η Ραχήλ Μακρή - Ο Νίκος Μαυραγάνης λέει ίσως στην ψηφοφορία

Καταψηφίζει τη συμφωνία η Ραχήλ Μακρή - Ο Νίκος Μαυραγάνης λέει ίσως στην ψηφοφορία
Η Ραχήλ Μακρή δήλωσε από βήματος Βουλής ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία, επικαλούμενη την ελευθερία η οποία απαιτεί...αρετή και τόλμη. 

ΔΕΙΤΕ LIVE 

Στο Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο, εκτιμούν ότι οι απώλειες για την κυβέρνηση θα είναι "ελεγχόμενες" καθώς εκτιμούν ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη πλειοψηφία της θα υπερψηφίσει τη συμφωνία.

Το αυτό εκτιμούν και για την Αριστερή Πτέρυγα, παρά τις καταγεγραμμένες σε κείμενο απόψεις που κατέθεσε στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, αιτούμενη την επιστροφή στη δραχμή.

Ως δεξαμενή ανταρτών βλέπουν μόνον τους βουλευτές της ΔΕΑ και της ΚΟΕ, ήτοι του Ρούντι Ρινάλντι και του Αντώνη Νταβανέλλου, οι οποίοι αριθμητικά δεν ξεπερνούν τους οκτώ.

Ακόμη και από αυτούς ωστόσο δεν είναι βέβαιον ότι θα παρεκκλίνουν της κομματικής γραμμής άπαντες. Πιο "σκληρή" θεωρείται η Ιωάννα Γαιτάνη, η οποία υπενθυμίζεται ότι απείχε από την ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αρνούμενη να συμμορφωθεί στην επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο "κόκκινο" οι ΑΝΕΛ

Αναβρασμός επικρατεί αυτήν την ώρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς τέσσερις βουλευτές εμφανίζονται έτοιμοι να ψηφίσουν "όχι" στη συμφωνία με τους εταίρους.

Ήδη, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ζήτησε και είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να του μεταφέρει το…ενδοοικογενειακό κλίμα των ΑΝΕΛ και οι δυο τους να εξετάσουν τα όποια περιθώρια κινήσεων, για να καμφθούν οι αντιδράσεις των "τεσσάρων". Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου και οι κύριοι Χαϊκάλης, Μαυραγάνης και Κατανάς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA