Μείωση μισθών 30% για τους εργαζόμενους του Alpha | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μείωση μισθών 30% για τους εργαζόμενους του Alpha

Μείωση μισθών 30% για τους εργαζόμενους του Alpha
Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα ΜΜΕ της χώρας, όσο αυτή "φλερτάρει" με τη χρεοκοπία, σε ένα κλίμα γενικής αβεβαιότητας. Η απότομη και πολύ μεγάλη πτώση των εσόδων από τις διαφημίσεις δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους ιδιοκτήτες των Μέσων, οι οποίοι προχωρούν ήδη σε δραστικές περικοπές.
 

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες των τελευταίων ωρών, μιλούν για ...πυκνή συννεφιά πάνω από την Κάντζα που θα έχει άμεση επίπτωση στους εργαζόμενους του καναλιού. Σε σύσκεψη των στελεχών του Alpha, που πραγματοποιήθηκε χθες έπεσαν στο τραπέζι διάφορα σενάρια... από περικοπές στον αριθμό εργαζομένων μέχρι τα χειρότερα!
 

«Δεν φεύγει κανείς! Δεν απολύεται κανείς!», φαίνεται να είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. Έτσι, κατέληξαν στην απόφαση να μειωθούν οριζόντια οι μισθοί των εργαζομένων για το επόμενο τρίμηνο, τουλάχιστον. 
 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μείωση στους μισθούς θα είναι 30%, ενώ υπάρχουν σκέψεις να φτάσει ακόμα και το 33%! 
 

Για τις οριστικές αποφάσεις εκκρεμεί μία ακόμα συνάντηση των στελεχών την επόμενη εβδομάδα, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τη συμφωνία ή όχι της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους της.
 

Για τους παρουσιαστές, οι οποίοι ως γνωστόν υπογράφουν συμβόλαια με το κανάλι, δεν ισχύει η παραπάνω απόφαση, ωστόσο, δεν αποκλείεται στο "νεκρό" λόγω καλοκαιριού τρίμηνο που διανύουμε να υποστούν ανάλογες περικοπές.
 

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων του καναλιού είναι πολύ μεγάλη, αφού θα δούν τις απολαβές τους να μειώνονται κατά 1/3 περίπου.

Όλα αυτά κι ενώ αναμένονται ανάλογες -ίσως και χειρότερες- εξελίξεις και στα υπόλοιπα κανάλια που προσπαθούν να σταθούν όρθια σε μια αγορά με ανύπαρκτη πλέον διαφήμιση. Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που μάλλον θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα...


πηγή: Zappit

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA