«Ρεύμα Ανατροπής» για δημοψήφισμα: Νικητής ο λαός της Χαλκίδας, στους ηττημένους ο Χρήστος Παγώνης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Ρεύμα Ανατροπής» για δημοψήφισμα: Νικητής ο λαός της Χαλκίδας, στους ηττημένους ο Χρήστος Παγώνης!

«Ρεύμα Ανατροπής» για δημοψήφισμα: Νικητής ο λαός της Χαλκίδας, στους ηττημένους ο Χρήστος Παγώνης!
Η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Χαλκιδέων «Ρεύμα Ανατροπής» εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος:

"H προεκλογική προσπάθεια του Δημάρχου Χαλκίδας κ. Παγώνη, να προσποιηθεί τον υπερκομματικό υποψήφιο Δήμαρχο και μάλιστα τον Δήμαρχο όλων των Χαλκιδέων, καταρρίπτεται και για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται η βαθιά του νεοφιλελεύθερη άποψη και άσκηση πολιτικής, πλήρως εναρμονισμένη με τον πολιτικό του φορέα που πνέει τα λήσθια και παραμένοντας αμετανόητα προσηλωμένος σ’ αυτήν, αδιαφορεί για την θέληση και την ετυμηγορία του Χαλκιδέικου λαού.

Σε αγαστή συμφωνία-συμπαιγνία με την ΚΕΔΕ, ταυτίστηκε πλήρως με την απόφασή της να προκρίνει το ΝΑΙ στο χθεσινό δημοψήφισμα, που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η πλήρης αποδοχή μιας συμφωνίας που θα επέβαλλαν οι «εταίροι» δανειστές μας στην χώρα. Με την κομματική τύφλωση και πολιτική εμπάθεια που τον διακρίνει, δεν μπόρεσε να προβλέψει και έτσι να αποφύγει την συνηγορία του στο ΝΑΙ, την θέληση του Χαλκιδέικου λαού που με συντριπτικό ποσοστό περίπου στο 70% είπε ένα περήφανο ΟΧΙ στη λιτότητα, ΟΧΙ σε νέα υφεσιακά μνημονιακά μέτρα, ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας και διατράνωσε ένα περήφανο και αδιαπραγμάτευτο ΝΑΙ στην Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια!"

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA