Εύβοια: Επιστολή στην Πρωθυπουργό έστειλε Χαλκιδέος Αρχιπλοίαρχος - Δείτε τι ζητά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Επιστολή στην Πρωθυπουργό έστειλε Χαλκιδέος Αρχιπλοίαρχος - Δείτε τι ζητά!

Εύβοια: Επιστολή στην Πρωθυπουργό έστειλε Χαλκιδέος Αρχιπλοίαρχος - Δείτε τι ζητά!
Ο Αρχιπλοίαρχος(Μ) ε.α. Π.Ν. Θεόδωρος Βράκας έστειλε επιστολή στην Χαλκιδέα Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου με θέμα, «Λιμενική Υποδομή Υποδοχής Τουριστικών Σκαφων-M/S&Μοtor Yachts, στο Βορειο Λιμανι της Χαλκιδας»...

"Κα Πρωθυπουργος,

Έλαβα το θάρρος, να σας διατυπώσω τις σκέψεις μου, οι οποίες αποτελούν προϊόν πολύχρονης εμπειρίας και έρευνας, λόγω των θέσεων που υπηρέτησα, ως Αξιωματικός (Μ)Π.Ν.

Από το 2000 ως σήμερα, είμαι πιστοποιημένος εξωτερικός Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων Υ.Ε.Ν., στα Τοπικά κλιμάκια Ε.Ε.Π. των Λιμεναρχείων Θεσσαλονίκης-Κατερίνης-Ν. Μουδανιών-Χαλκίδας-Κυμης.

Με σκοπο την αναπτυξη του Θαλασσιου Τουρισμου Β.Ευβοικου Κολπου και της πολεως της Χαλκιδας,ακομη και ολο το ετος,καθοσον η Χαλκιδα λογω της διελευσης των Τουριστικων σκαφων,Χωλαινει, σε λιμενικες υποδομες προσεγγισης, μονιμης η εποχιακης παραμονης, Τουριστικων σκαφων.

Κατόπιν των παραπάνω φρονώ ότι, είναι αδήριτη η ανάγκη αξιοποιησης του Λιμενικού έργου της υπαρχουσας Υποδομης στα Αστερια της Κανηθου,με εργα μικρης κλιμακος,όπως προσθηκη πλωτων προβλητων και μελλοντικα η εξεταση δυνατοτητας Μετεγκαταστασης της Ιχθυοσκαλας Χαλκιδας,σε άλλη εκτος Αστικου ιστου Χαλκιδας(π.χ.Αταλαντη Φθιωτιδας)
 
Επισης παρακαλλουμε να μεσολαβησετε στους αρμοδιους φορεις της πολεως(O.Λ.Ν.Ε.),ώστε να επιτευχθει,η Μεθορμιση 3 Ιδιωτικων ΛΕΜΒΩΝ, ερασιτεχνων αλιεων ,συμπολιτων μας,που ελλιμενιζονται εμπροσθεν από το π.Δημαρχειο Χαλκιδας ,σε άλλο καταλληλο για την ασφαλεια των λεμβων ,κρηπιδωμα, καθοσον το κυριο εργο του κρηπιδωματος εμπροσθεν του π.Δημαρχειου, είναι η Υποδοχη-Φιλοξενεια ,Διερχομενων Τουριστικων Σκαφων(ΥΑCHTING),Βορειου Ευβοικου-Σποραδων,κ.λ.π., προσφεροντας πολλαπλα οικονομικα οφελη στην Θαλασσια Τουριστικη οικονομικη αναπτυξη και προβολη της πολεως της Χαλκιδας.
 
Σημ:Κατά την προσωπικη μου εκτιμηση,η επιλεγισα, προ πολλων ετων, θεση,στην προβλητα Αγ.Νικολαου(Παλαι Ιχθυοσκαλα) και τωρα η καλλυτερη θεση προσωρινης Φιλοξενιας διερχομενου Yachting,και Τουριστικης προβολης της πολεως της Χαλκιδας, εξυπηρετουσε , προσωπικες αναγκες των συμπολιτων μας και νοοτροπιες, μιας ¨αλλης εποχης σκεψεως¨.
 
Τα Λιμενικα αυτα έργα, θα αποτελέσουν επιπλέον μοχλό πολυδιάστατης Τουριστικης ανάπτυξης, στην ευρύτερη περιοχή Χαλκιδας και ειδικα στον Βορειο Ευβοικο.
 
Τα έργα αυτα, προτείνοται να ενταχθουν στα Αναπτυξιακά Ευρωπαϊκά Προγράμματα Τουρισμου , της Περιφέρειας Στερεας Ελλαδας-Ο.Λ.Ν.Ε. και παρακαλώ για τις από μέρους σας σχετικές ενέργειες.
 
Με ιδιαίτερη τιμή και σεβασμό."
 
Θεόδωρος Γ.ΒΡΑΚΑΣ Αρχιπλοιαρχος(Μ) ε.α. Π.Ν.
Χαλκιδα-Κ.Λ.Χαλκιδας-34100

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA