Δροσιά: Έδεσε τον σκύλο με σχοινί και σύρμα και τον έσερνε στην άσφαλτο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Δροσιά: Έδεσε τον σκύλο με σχοινί και σύρμα και τον έσερνε στην άσφαλτο! (ΦΩΤΟ)

Δροσιά: Έδεσε τον σκύλο με σχοινί και σύρμα και τον έσερνε στην άσφαλτο! (ΦΩΤΟ)
Σε άθλια κατάσταση βρήκε φιλόζωος που έκανε βόλτα με το σκύλο του την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θηλυκό σκυλί έξω από μια στάνη στο χωριό Δροσιά... 

Όπως αναφέρει το zoosos.gr, το άτυχο ζώο ήταν δεμένο από το λαιμό με σχοινί, που είχε χωθεί μέσα στη σάρκα του, το ένα του πόδι ήταν δεμένο με σύρμα και είχε χωθεί και αυτό υποδώρια και έφερε μια τεράστια πληγή που ξεκινούσε από το στέρνο του και κατέληγε στην ράχη του.

Ο Άρης μετέφερε το σκυλί, που ήταν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση στο κτηνίατρείο των Νικολέντζου – Καπελιέρη, και νοσηλεύεται εκεί καθώς οι πληγές του είναι εκταταμένες σχεδόν παντού στο σώμα του ενώ τα τραύματα στο κορμί του από το σύρσιμο ήταν γεμάτα από σκουλίκια, πέτρες, αγκάθια που έπρεπε να καθαριστούν για να μην κινδυνεύσει περισσότερο η υγεία του από την μόλυνση.
Δροσιά: Έδεσε τον σκύλο με σχοινί και σύρμα και τον έσερνε στην άσφαλτο! (ΦΩΤΟ)
Στο ζώο χορηγήθηκαν αντιβιωτικά, παυσίπονα και ορός όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Σοφία μέλος της εθελοντικής ομάδας «Εθελοντές Αδέσποτων Χαλκίδας» και τις επόμενες μέρες με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. θα γίνουν συστάσεις στον βοσκό που έχει εκεί την στάνη του τον οποίο υποπτεύονται ως τον δράστη.

Στο ίδιο σημείο ο Άρης μερικές μέρες πριν βρει αυτή την σκυλίτσα έτσι εντόπισε άλλο ένα νεκρό σκυλί σε παρόμοια κατάσταση εξίσουν κακοποιημένο αλλά νεκρό.

Αποδείξεις για τον δράστη δεν υπάρχουν εντούτοις οι εθελοντές ζητούν την βοήθεια όλων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας της Νίκης, αφού έτσι ονομάτισαν την σκυλίτσα.

Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο του κτηνιατρείο και στον αριθμό: 22210 37699.

Αν θέλετε να συνδράμετε στο έργο των «Εθελοντές Αδέσποτων Χαλκίδας» καλέστε τη Σοφία στο τηλέφωνο: 6949 725 556 ή τη Σέβη στο τηλέφωνο: 6936 451 183.

Πηγή: zoosos.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA