Εύβοια: Μπακογιάννης και Σπανός συμμετέχουν στην προεκλογική εκστρατεία του Σίμου! Δείτε την φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Μπακογιάννης και Σπανός συμμετέχουν στην προεκλογική εκστρατεία του Σίμου! Δείτε την φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Εύβοια: Μπακογιάννης και Σπανός συμμετέχουν στην προεκλογική εκστρατεία του Σίμου! Δείτε ΦΩΤΟ!
Κώστας Μπακογιάννης και Φάνης Σπανός δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα - Άφησαν στην άκρη τους θεσμούς και ασχολούνται πλέον με την προεκλογική εκστρατεία του Σίμου Κεδίκογλου...

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΝΔ: "Το Μετόχι Διρφύων επισκέφθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών που πραγματοποιεί.
 
Κατά τη συνάντησή τους με τους κατοίκους μιλήσανε για τα τοπικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης με σημαντικότερο το θέμα της κατασκευής του τμήματος του δρόμου Στρόπωνες-Μετόχι και του τμήματος Κύμη-Μετόχι, η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, διευκολύνοντας τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε για το δρόμο Στρόπωνες –Μετόχι γίνονται ενέργειες, προκειμένου να εξευρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι, ενώ για το τμήμα Κύμη-Μετόχι αναμένεται το επόμενο διάστημα να διεξαχθεί διαγωνισμός.
 
Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα αφορά στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων οι οποίοι νιώθουν ανασφάλεια λόγω της δυσκολίας πρόσβασης στο χωριό. Προς την κατεύθυνση ζητούν την τοποθέτηση αγροτικού ιατρού σε μόνιμη βάση. Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι το Μετόχι θα αποκτήσει το δικό του πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για την αντιμετώπιση των επειγουσών περιστατικών.
 
Επίσης, συζήτησαν τα προβλήματα που προκάλεσε στην οικονομική ζωή του τόπου η απαγόρευση συγκομιδής τσαγιού στο Μετόχι".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA