Κύπελλο Εύβοιας: ΠΑΟ Πολιτικών – ΑΕ Ληλαντίου 1-2 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύπελλο Εύβοιας: ΠΑΟ Πολιτικών – ΑΕ Ληλαντίου 1-2

Κύπελλο Εύβοιας: ΠΑΟ Πολιτικών – ΑΕ Ληλαντίου 1 – 2
Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας πέρασε η ομάδα της ΑΕ Ληλαντίου κερδίζοντας τον ΠΑΟ Πολιτικών με 1-2...

Σε ένα καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο, αλλά με αφόρητη ζέστη οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη επίσκεψη στο κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπουραντά..

Η συνέχεια του αγώνα και το γρήγορο γκολ έφερε τους φιλοξενούμενους να παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και να προσπαθούν για ένα δεύτερο γκολ που δεν ερχόταν παρόλο που τρείς φορές ( Αργύρης, Μπουραντάς και Μικράκης ) θα μπορούσαν να το είχαν σημειώσει. 


Στο ίδιο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟ Πολιτικών προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χωρίς να το καταφέρνει..

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Ληλαντίου προσπάθησε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα αλλά σε μία αδράνεια της άμυνας η ομάδα των Πολιτικών ισοφάρισε με τον Ξυνογαλά στο 52΄.

Το γκολ αυτό στην αρχή λειτούργησε αρνητικά για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο μετά το 65΄ η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν καλή με επισκέψεις στην αντίπαλη εστία που καρποφόρησαν στο 82΄όταν από ωραίο συνδυασμό και τελικό αποδέκτη τον Μικράκη ο αντίπαλος αμυντικός τον ανέτρεψε και ο δεκαπεντάχρονος Σπυράκης με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι νικητές είχαν μέσο όρο ηλικίας στο συγκεκριμένο αγώνα 16,5 ετών με αθλητές από την σχολή που μέρα με την μέρα ανεβάζουν την απόδοσή τους εντυπωσιάζοντας όσους τους βλέπουν να αγωνίζονται.

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η ΑΕ Ληλαντίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA