Ο Συμεών Κεδίκογλου στην 7η θέση του Επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Συμεών Κεδίκογλου στην 7η θέση του Επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (ΦΩΤΟ)

Ο Συμεών Κεδίκογλου στην 7η θέση του Επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (ΦΩΤΟ)
Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο οποίο επικεφαλής είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ στην θέση βρίσκεται ο Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος είχε αποσύρει την υποψηφιότητα του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια μετά το σάλο που ξέσπασε στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας...

Συγκεκριμένα μετά τον κ. Θεοχαρόπουλο, ακολουθούν κατά σειρά ο συνταγματολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ξενοφών Κοντιάδης, τρίτος ο Θάνος Μωραΐτης, στην τέταρτη θέση η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη, πέμπτος ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, έκτη η καθηγήτρια και πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, Λίλιαν Μήτρου, έβδομος ο πρώην βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, όγδοη η Χαριτίνη Καρακωστάκη, ένατος ο ομογενής από τις ΗΠΑ Σπύρος Γαρυφάλλης, δέκατος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ, Γιάννης Βαρδακαστάνης και στην προ τελευταία θέση ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.
Ο Συμεών Κεδίκογλου στην 7η θέση του Επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (ΦΩΤΟ)
Στην 12η και τιμητική θέση του συμβουλίου επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπάραταξης τοποθετήθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA