Θανάσης Μπουραντάς: «Ο Θωμάς κάνει το άσπρο-μαύρο διαστρεβλώνοντας όσα ακούστηκαν στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θανάσης Μπουραντάς: «Ο Θωμάς κάνει το άσπρο-μαύρο διαστρεβλώνοντας όσα ακούστηκαν στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου»

Θανάσης Μπουραντάς: «Ο Θωμάς κάνει το άσπρο, μαύρο διαστρεβλώνοντας όσα ακούστηκαν στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου»
Ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς κατηγορεί τον Δημήτρη Θωμά για παραπληροφόρηση...

"Η τακτική της παραπληροφόρησης, συνεχίζεται και από τους πρόθυμους για τέτοιες <<δουλειές >> συνεργάτες του πρώην Δημάρχου.

Κάνοντας το άσπρο – μαύρο, διαστρεβλώνοντας όσα ακούσθηκαν στην διάρκεια του δημοτικού Συμβουλίου, επιχειρούν να εμφανίσουν ως αδιάφορη την Δημοτική Αρχή κι ανίκανη να διαχειρισθεί την εκτέλεση έργων.

Αποσιωπούν, σαφώς εσκεμμένα, να αναφέρουν ότι, οι κίνδυνοι απένταξης του έργου της ανάπλασης της πλατείας της Κύμης, δεν προέρχονται από την στάση της σημερινής Δημοτικής Αρχής αλλά από τις εγκληματικές παρεμβάσεις της προηγούμενης, η οποία επέβαλλε τροποποιήσεις στην μελέτη του έργου, χωρίς να έχει την έγκριση της διαχειριστικής αρχής.

Το αν οι παρεμβάσεις αυτές είναι ουσιώδεις ή επουσιώδεις, ή ακόμα κι αστείες όπως υποστηρίζει ο "επαναστάτης του Ίντζου", αυτό θα έπρεπε να εξηγηθεί στην διαχειριστική Αρχή, από τον προηγούμενο Δήμαρχο όταν αυτές πραγματοποιήθηκαν κι όχι να ζητά από την σημερινή Δημοτική Αρχή να παρέμβει στον υπουργό (!!!).

Σε κάθε περίπτωση, και σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι Κασσάνδρες, ο Δήμος με τις υπηρεσίες που κάνει ότι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση του έργου μέσα στα πλαίσια των προδιαγραφών και των υποχρεώσεων που έχουν αναληφθεί από την σύμβαση του έργου.

Οι όψιμοι ανησυχούντες θα ήταν καλό να εξέφραζαν την ανησυχία τους για το μέλλον του έργου, σε άλλη στιγμή και σε άλλον αποδέκτη."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA