Τραυματίστηκε αστυνομικός που συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα - Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τραυματίστηκε αστυνομικός που συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα - Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός!

Τραυματίστηκε αστυνομικός που συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα - Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός!Ένα άγνωστο συμβάν από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα έρχεται στο προσκήνιο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους, οι ασθενείς του νοσοκομείου...

Το τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας επισκέφθηκε αργά χθες (16-09-2015) το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας αστυνομικού, ο οποίος είχε τραυματιστεί, λίγο νωρίτερα.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός, ο οποίος συνόδευε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που έφευγε από την Πάτρα, έπεσε από την μηχανή που οδηγούσε στην οδό Κανελλοπούλου και τραυματίστηκε.
 

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας που ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν, ζήτησε να τον επισκεφθεί. Φθάνοντας στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού και στην συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι και σήμερα τα ξημερώματα βγήκε από το νοσοκομείο.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA