Χαλκίδα: Συνελήφθη 34χρονος που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και καπνό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: Συνελήφθη 34χρονος που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και καπνό (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Συνελήφθη 34χρονος που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και καπνό (ΦΩΤΟ)
Στη σύλληψη ενός 34χρονου Βούλγαρου για κατοχή λαθραίων τσιγάρων, προέβησαν πρωινές ώρες της Τετάρτης (23-09-2015) στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας...

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο ανωτέρω συνελήφθη διότι κατόπιν νομότυπης έρευνας, πλησίον του αλιευτικού καταφυγίου “ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ” Χαλκίδας, σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε πως μετέφερε διακόσια πενήντα (250) πακέτα τσιγάρων διάφορων επωνυμιών καθώς και είκοσι (20) πακέτα συσκευασμένου καπνού τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στη συνέχεια ο 34χρονος αλλοδαπός μαζί με στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην οικεία του όπου παρέδωσε οικειοθελώς άλλα εξήντα (60) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες τσιγάρων και καπνού, ενώ ο 34χρονος συλληφθείς πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Βοηθός του Τσιόδρα στο STAR για το βίντεο του EviaZoom.gr: «Ιδιαίτερα ανησυχητικά τα όσα είδαμε στη Χαλκίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα πρώτα θέματα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων όλων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας μεταδόθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ev...

Βίντεο - Ρεπορτάζ