Αδίστακτοι μαστροποί: Την ανάγκασαν να έχει έως 40 πελάτες την ημέρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αδίστακτοι μαστροποί: Την ανάγκασαν να έχει έως 40 πελάτες την ημέρα

Αδίστακτοι μαστροποί: Την ανάγκασαν να έχει έως 40 πελάτες την ημέρα
Μία κοπέλα εξαναγκάστηκε σε 40 συνευρέσεις σε μία ημέρα - Το κύκλωμα των μαστροπών που έφερνε κοπέλες από την Μολδαβία με την υπόσχεση ότι θα εργαστούν ως νοσοκόμες.

Μία κοπέλα εξαναγκάστηκε σε... 40 συνευρέσεις σε μία ημέρα! Ο φρικτός «μέσος όρος» που είχαν θέσει ως... πλαφόν, οι αδίστακτοι έμποροι ανθρώπων και μαστροποί, για κάθε κοπέλα που εξανάγκαζαν να εκπορνεύεται ήταν 10 με 20 «ραντεβού» ημερησίως, ακόμη και τις «κρίσιμες» ημέρες του μήνα, προς 10 ευρώ το καθένα, χρήματα που ποτέ δεν κατέληγαν σε αυτές.

Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν πληροφορήθηκαν ότι μία 28χρονη γυναίκα από τη Μολδαβία ήταν έγκυος, δεν δίστασαν να την εξαναγκάσουν να προβεί σε άμβλωση.

Τις φυλάκιζαν σε διαμερίσματα

Τις έφερναν από τη Μολδαβία, υποσχόμενοι εργασία ως οικιακοί βοηθοί ή νοσοκόμες ηλικιωμένων, κατέληγαν όμως φυλακισμένες σε διαμερίσματα της Αθήνας και από εκεί σε εκπόρνευση σε τρεις οίκους ανοχής του κέντρου της πόλης.

Η σωματική και ψυχολογική βία που ασκούσαν ήταν καθημερινή και αδιάκοπη, για τη ζωή των ίδιων και των συγγενών τους, όταν οι κοπέλες αντιδρούσαν στις εντολές τους, ενώ έφερναν ως πρόσχημα για την κράτησή και εξώθησή τους στην πορνεία την ύπαρξη «χρέους» για τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και σίτισής τους, το οποίο ήταν 2.500-3.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν ένα πρόσχημα, καθώς ακόμη και αν έδιναν τα χρήματα οι άτυχες κοπέλες, οι αδίστακτοι μαστροποί θα έβρισκαν κάτι άλλο για να τις κρατήσουν υποχείριά τους.

Απέδρασε από τη φυλακή της

Τα έσοδα του κυκλώματος ήταν μεγάλα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, εντοπίζοντας φάκελο στο σπίτι ενός δράστη, ο οποίος περιείχε 7.600 ευρώ που αντιστοιχούσαν, σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις, στα χρήματα τα οποία είχαν αποκομίσει σε μια εβδομάδα. Η αποκάλυψη του κυκλώματος ήρθε από την 28χρονη Μολδαβή, η οποία κατόρθωσε να ξεφύγει και να απευθυνθεί στους αστυνομικούς.

Το βράδυ της Τετάρτης, εντοπίστηκαν τρία διαμερίσματα-«φυλακές», από τα οποία ελευθερώθηκαν 9 κοπέλες, εκ των οποίων οι τρεις βρήκαν τη δύναμη να καταθέσουν τα όσα είχαν υποστεί από τους δράστες.

Συνελήφθησαν ένας 26χρονος Μολδαβός και ένας 41χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται τρεις ακόμη Μολδαβοί ηλικίας 28, 29 και 32 ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ στα θύματα παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

thetoc.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA