Νέο πρόγραμμα επιδότησης για 10.000 επιχειρήσεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για 10.000 επιχειρήσεις!

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για 10.000 επιχειρήσεις!Ένα νέο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ενίσχυση των επιχειρήσεων έρχεται τις επόμενες ημέρες - Θα αφορά στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και ο προοϋπολογισμός του θα είναι 65 εκατομμύρια ευρώ...

Στόχος του νέου προγράμματος που θα χρηματοδοτηθεί από κονδύλια του ΕΣΠΑ είναι να επωφεληθούν περί τις 10.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν κάνει προσλήψεις μετά την 1 Ιανουαρίου του 2014. 

Συγκεκριμένα προβλέπεται η επιδότηση με 400 ευρώ το μήνα περίπου για κάθε εργαζόμενο και για όσο διάστημα εργάζεται στην επιχείρηση.

Για παράδειγμα αν μία επιχείρηση έχει προσλάβει έναν εργαζόμενο πριν από 7 μήνες αν ενταχθεί στο πρόγραμμα θα επιδοτηθεί με 400 ευρώ περίπου το μήνα για τον εν λόγω εργαζόμενο για άλλους επτά μήνες.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και διατηρούνται οι θέσεις εργασίας μέχρι, όπως ελπίζουν στην κυβέρνηση, να αποκατασταθεί η σταθερότητα στην οικονομία και να αρχίσει να κινείται με καλύτερους ρυθμούς.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA