Mε τιμές αρχηγού κράτους η Αγία Ζώνη στη Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Mε τιμές αρχηγού κράτους η Αγία Ζώνη στη Χαλκίδα

Mε τιμές αρχηγού κράτους η Αγία Ζώνη στην Χαλκίδα
Πιστοί απο ολη την Ελλάδα αναμένεται να υποδεχθούν την Αγία Ζώνη της Παναγίας το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην Χαλκίδα!

Η Αγία Ζώνη οπως εχει καταγραφεί , θαυματουργικά βοήθησε άτεκνα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί. Η Ιερά Μεγίστη Μονη Βατοπαιδίου στην οποία φυλάσσεται, έχει γίνει δέκτης πλειάδας επιστολών απο ζευγάρια που καταθέτουν την μαρτυρία τους για το θαύμα που βίωσαν. Και ειναι συγκινητικό να νιώθει κανείς την ευγνωμοσύνη των ζευγαριών αυτών να γινεται μαρτυρία για ενα θαυμαστό γεγονός.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:30 το απόγευμα η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί επισήμως στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα έως και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015, οπότε, στις 8.00 το πρωί θα αναχωρήσει, με τον ίδιο (της υποδοχής) επίσημο τρόπο και οπωσδήποτε την συμμετοχή των Αρχών και των πιστών χριστιανών, για το Άγιον Όρος.

Οι ανωτέρω Ιεροί Ναοί, καθ’ όλες τις ημέρες της παρουσίας της Αγίας Ζώνης εις Αυτούς, θα παραμένουν ανοικτοί, όλο το εικοσιτετράωρο, για την διευκόλυνση των προσκυνητών, ενώ θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ανά δίωρο η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και κάθε βράδυ Ιερά Αγρυπνία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA