Νεκρός αστυνομικός – φρουρός του Αλέξη Τσίπρα (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Νεκρός αστυνομικός – φρουρός του Αλέξη Τσίπρα (ΦΩΤΟ)


Ένα τραγικό καθήκον είχε να εκτελέσει το απόγευμα της Τρίτης (27-10-2015) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας - Παραβρέθηκε στην κηδεία ενός δικού του ανθρώπου, ενός από τους άνδρες της προσωπικής του Ασφάλειας - Δυστυχώς μιλάμε για έναν νεαρό αστυνομικό ηλικίας μόλις 28 ετών.

Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού που υπηρετούσε στην ασφάλειά του. Ο 28χρονος αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας και επέστρεφε στο σπίτι του στα δυτικά προάστια της Αθήνας, όταν δυστυχώς έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας του δρόμου.

Ποιος ήταν ο άτυχος αστυνομικός
Πριν από ένα χρόνο και σε ηλικία μόλις 27 ετών, οι ανώτεροι του τον ξεχώρισαν για τις επαγγελματικές του ικανότητες και τον τοποθέτησαν στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Από εκεί ήταν θέμα ημερών για να βρεθεί στην προσωπική φρουρά του Πρωθυπουργού και στην ασφάλεια της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα. 
Το 2011 υπηρέτησε στη Δίωξη Ναρκωτικών με επιτυχία. Ήταν απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και της σχολής της Αστυνομίας Ρεθύμνου, ενώ υπήρξε μέλος σε διάφορα αθλητικά σωματεία της περιοχής του. Τον περασμένο Μάιο συμμετείχε σε αγώνα body building που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ Φαλήρου και κατέκτησε την έκτη θέση

Το μεσημέρι τις 27ης Οκτωβρίου έγινε η κηδεία του 28χρονου νέου στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων παρουσία του Αλέξη Τσίπρα καθώς και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο κοιμητήριο από νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που βρισκόταν εδώ και ένα χρόνο καθημερινά στο πλευρό του για να τον προστατεύει. 
Άλλωστε ο 28χρονος φρουρός, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε αποδείξει τις ικανότητες του και για αυτό ήταν ένα από τα λίγα πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά στον Πρωθυπουργό αλλά και στην οικογένεια του.
Πληροφορίες: Newsit - Protothema

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA