Ξέσπασε άγρια κόντρα: Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου απειλεί με μηνύσεις το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας - «Αυθαίρετοι και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί τους για την εταιρεία μας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξέσπασε άγρια κόντρα: Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου απειλεί με μηνύσεις το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας - «Αυθαίρετοι και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί τους για την εταιρεία μας»

Ξέσπασε άγρια κόντρα: Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου απειλεί με μηνύσεις το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας - «Αυθαίρετοι και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί τους για την εταιρεία μας»
Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Κωνσταντίνου και την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα (06-10-2015) στο EviaZoom.gr, σε βάρος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου απέστειλε επιστολή-απάντηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του EviaZoom.gr, η οποία ανεφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: Απάντηση στο από 06-10-2015
Δελτίο Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο του από 6-10-2015 Δελτίου Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, το περιεχόμενο του οποίου είναι στο σύνολό του αναληθές, πλήρες αυθαιρέτων ισχυρισμών και συκοφαντικών για την εταιρεία μας διαδόσεων.

Η εταιρεία μας η οποία λειτουργεί στο Νομό Εύβοιας υπό
καθεστώς πλήρους διαφάνειας και απολύτου νομιμότητας, σεβόμενη κατ΄απόλυτο τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων, διακηρύσσει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο ότι, το κατάπτυστο περιεχόμενο και οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί που αποτυπώνονται στο από 6-10-2015 Δελτίο Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Εύβοιας, θα βρουν, εφόσον δεν ανακληθούν άμεσα, την απάντησή τους ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών.

Για την ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ

Ο νόμιμος εκπρόσωπος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Ξέσπασε άγρια κόντρα: Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου απειλεί με μηνύσεις το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας - «Αυθαίρετοι και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί τους για την εταιρεία μας»
 

Δείτε ξανά το δημοσίευμα του EviaZoom.gr με τις καταγγελίες του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας:

"Όργιο αυθαιρεσιών και άνομων ενεργειών συμβαίνουν στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ, εναντίον των εργαζομένων και όχι μόνο....

Όπως καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, γίνονται παράνομες απολύσεις, μη καταβολή δεδουλευμένων και άσκηση ψυχολογικής βίας, εναντίον των εργαζομένων με σκοπό την παραίτηση τους, μη καταβολή ασφαλιστικών και φορολογικών εισφορών είναι μερικές από τις άνομες ενέργειες του.

Την ίδια ώρα με διάφορες ύποπτες και ελέγξιμες ενέργειες τους λειτουργούν την Εταιρία μέσω πολλών τριγωνικών συναλλαγών.

Ήδη η Επιθεώρηση Εργασίας έχει υποβάλλει μηνύσεις για τις ελέγξιμες ενέργειες τους και άμεσα θα ενημερωθούν και όλοι οι υπόλοιποι ελεγκτικοί μηχανισμοί για διερεύνηση των αυθαίρετων και άνομων ενεργειών τους.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, βάζοντας πάντα πρώτα από όλα την προστασία των εργαζομένων από ασύδοτους εργοδότες θα ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο σε όλες αυτές τις Εταιρίες, που με ύποπτους τρόπους προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Νόμο σε βάρος των εργαζομένων της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ίδιας της Εθνικής Οικονομίας. " 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Όργιο αυθαιρεσιών στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΒΕΕ (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA