Ολόκληρη η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Ολόκληρη η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ολόκληρη η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Περιοδεία στη Χαλκίδα πραγματοποίησε την Παρασκευή (23-10-2015) ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας... 

ΒΙΝΤΕΟ
   
Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Εύβοιας και είχε συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ Εύβοιας, ενώ πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του στο Διοικητήριο της Χαλκίδας (αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας).

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χαλκίδα είναι τα εξής:

–Για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:
Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί την παράταση ζωής των Μνημονίων.
Όσοι επιδιώκουν την καθυστέρηση, τη συντήρηση, την αντίδραση στην αλλαγή, την επιβίωση του παλιού συστήματος, την παράταση ζωής στα προνόμια των μόνιμα βολεμένων, έπαιξαν και στους δύο πόλους του ψευτοδιλλήματος Μνήμονιο – ΑντιΜνημόνιο. Και ο κ. Τσίπρας αυτό ακριβώς είναι. Ο νέος εκπρόσωπος, που το παλιό σύστημα με επιμέλεια προετοίμασε για να συνεχίσει να υπάρχει. 


Ο κ. Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού. Τώρα λέει πληρώστε εσείς, όλοι εσείς που πια δεν έχετε τίποτε άλλο να δώσετε, για να φτιάξω το δικό μου κομματικό κράτος. Ο ίδιος που καπέλωνε με κάθε τρόπο τη διαμαρτυρία των πολιτών τα προηγούμενα χρόνια και υποκινούσε τα κινήματα «δεν πληρώνω». Ο Τσίπρας είναι το παλιό γιατί αυτή είναι η πολιτική του εκπαίδευση. Γιατί κουβαλάει τις ιδεοληψίες που ξεπεράστηκαν από την πραγματικότητα. Κι όταν το παλιό υποκρίνεται το νέο, αυτό δεν είναι κρίση. Είναι παρακμή. 

Ολόκληρη η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

–Για το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε:
 

Ανοικτή Κεντροδεξιά, Κοινωνικός Φιλελευθερισμός, παραγωγή πλούτου για τη χώρα.
Πιστεύω σε μια μεγάλη, ανοιχτή Κεντροδεξιά που θα κοιτά στα μάτια την κοινωνία. Δίχως να αναμασά φτηνά συνθήματα, δίχως να πατά στον αδιέξοδο λαϊκισμό. Πιστεύω βαθιά στον κοινωνικό φιλελευθερισμό. 


Στο ιδεολογικό αυτό μοντέλο που προνοεί για τον αδύναμο, όχι ως φιλανθρωπία αλλά ως αναγκαία προϋπόθεση για μια κοινωνία ευκαιριών και προόδου, που δε δέχεται να αφήνει κανένα μόνο και κανέναν πίσω. Πιστεύω βαθιά σε ένα σύστημα που αντίθετα με αυτά που εφαρμόζει ο κ. Τσίπρας, δεν θα είναι αναδιανεμητικό αλλά θα παράγει και θα διανέμει δίκαια τον πλούτο. Ένα σύστημα που δεν θα διανέμει τα αδιέξοδα και την φτώχεια σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, αλλά θα εργάζεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών της χώρας, επιβραβεύοντας την αξιοσύνη και την τόλμη, καθώς και τη σκληρή εργασία, στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Έτσι θα φέρουμε κοντά μας όσους έχουν απογοητευτεί, όσους απέχουν. Όσους βλέπουν μόνο τα αδιέξοδα αλλά όχι τη λύση. 

Γιατί αν η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, τότε η λύση είναι περισσότερη και πραγματική δημοκρατία. Και η δημοκρατία που θέλουμε, πρέπει πρώτα από όλα να αντανακλάται από τη δική μας λειτουργία. Από το Κόμμα μας.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA