Χαλκίδα: Προσοχή! Καλοντυμένο ζευγάρι εξαπατά ηλικιωμένους στη Κάνηθο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Χαλκίδα: Προσοχή! Καλοντυμένο ζευγάρι εξαπατά ηλικιωμένους στη Κάνηθο!

Χαλκίδα: Προσοχή! Καλοντυμένο ζευγάρι εξαπατά ηλικιωμένους στη Κάνηθο!
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας για το ζευγάρι απατεώνων που ξαφρίζει ηλικιωμένους αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά...
 
Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί  τουλάχιστον δύο περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στην περιοχή της Κανήθου.
 
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν μια εμφανίσιμη γυναίκα και ένας εύσωμος άντρας παρακολουθεί και πλησιάζει τους ηλικιωμένους έξω από το σπίτια που διαμένουν. 

Με διάφορα τεχνάσματα πιάνουν κουβέντα με τα θύματά τους και επιδιώκουν άμεση προσωπική επαφή. Οι θρασύτατοι απατεώνες είναι ιδιαίτερα πειστικοί. Φέρονται να γνωρίζουν ονόματα συγγενών και άλλα στοιχεία που τα χρησιμοποιούν ως μέσο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους. 

Στη μία περίπτωση υπήρξε άμεση επίθεση και ψάξιμο στις τσέπες υπέργηρου συμπολίτη μας από τον άντρα. 

Στην άλλη περίπτωση η γυναίκα συστήθηκε σαν λογίστρια που ζητούσε χρήματα για παράβολο εφορίας. Προσποιήθηκε ότι μιλάει στο τηλέφωνο με συγγενικό πρόσωπο της παθούσης και ρώτησε αν βρίσκεται άλλος μέσα στο σπίτι.
 
Οι δύο απατεώνες μπορεί να παραμένουν στην περιοχή γιαυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα από τα ηλικιωμένα άτομα.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA