Στις Βρυξέλλες ο Κώστας Μπακογιάννης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Στις Βρυξέλλες ο Κώστας Μπακογιάννης

Στις Βρυξέλλες ο Κώστας Μπακογιάννης
Στις Βρυξέλλες μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Κελαιδίτη βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έχει μια σειρά επαφών με σκοπό και στόχο την προβολή της Περιφέρειας Στερεάς και των τοπικών αγροτικών προϊόντων...

Μάλιστα σε μια προσπάθεια δικτύωσης της Περιφέρειας με Ευρωπαϊκές Περιφέρειες ο Κος Μπακογιάννης παρουσίασε το πρόγραμμα Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουμε για την καλύτερη προβολή της παραγωγής του τόπου μας βρισκόμαστε στις Βρυξέλλες. . Θέλουμε να πείσουμε όλους ότι η Στερεά Ελλάδα μπορεί και παράγει ποιοτικά προϊόντα, ότι πρέπει να μας εμπιστευτούν γιατί οι δικοί μας παραγωγοί διαθέτουν προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής γης. Μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη αγροτικής ανάπτυξης Γιώργο Κελαϊδίτη κάνουμε επαφές για να επιτύχουμε τη δικτύωση της Στερεάς Ελλάδας με ευρωπαϊκές περιφέρειες. 


Σήμερα, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω την αγροδιατροφική σύμπραξη την οποία προετοιμάζουμε και άμεσα θα θεσμοθετήσουμε. Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι τώρα χρειάζεται να δώσουμε μάχη για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των παραγωγών μας. Οι επενδύσεις δεν έρχονται με ευχολόγια, αλλά με την ενεργοποίηση και την αξιοποίηση του εθνικού μας κεφαλαίου, της ελληνικής γης.»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA