Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε από την κακοκαιρία (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε από την κακοκαιρία (ΦΩΤΟ)

Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε από την κακοκαιρία (ΦΩΤΟ)
Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στο ρέμα της Εσχατιάς στο Καματερό - Το κτίριο είχε εκκενωθεί - Φόβοι για το ρέμα λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Στην περιοχή αποστάλθηκε άμεσα κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και μηχανήματα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά, καθώς υπάρχουν φόβοι για ανάσχεση της ροής και πλημμυρικά φαινόμενα, ενόψει της αναμενόμενης κλιμάκωσης της κακοκαιρίας.

Το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρυσι. Η Περιφέρεια Αττικής είχε προβεί σε παρεμβάσεις υποστήριξης του κτιρίου, αλλά όπως αποδείχθηκε εις μάτην. Η τριώροφη οικοδομή είχε νομιμοποιηθεί.
Η Αττική σε κλοιό κακοκαιρίας

Κατά τα άλλα, η Αττική βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε κλοιό κακοκαιρίας με αποτέλεσμα την πρόκληση προβλημάτων στην ομαλή ροή της πρωινής κίνησης από την έντονη βροχόπτωση η οποία συνεχίστηκε με σχετική ένταση στο Βόρειο - Ανατολοκό τμήμα του νομού.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει αυτή την ώρα στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Η ξαφνική μπόρα έπληξε ολόκληρη την Αττική. Περιορισμένου μεγέθους πλυμμηρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν σε βασικούς οδικούς άξονες όπως η Χαμοστέρνας, η Φορμίωνος, ενώ στη Δεκελείας στο δήμο Αχαρνών και στο Φάληρο παρενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς από αυτοκίνητα.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε ετοιμότητα, αλλά υπάρχει ανησυχία για τη συνεχιζόμενη βροχόπτωση στους δήμους Μενιδίου, 'Ανω Λιοσίων, Ν. Ιωνίας και στην ευρύτερη περιοχή μεγάλο μέρος της οποίας δεν είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα.

Σε σχολείο στη Λυκόβρυση Πεύκης παρατηρήθηκαν πλημμυρικό συμβάν και συσσωρεύσεις υδάτων στην περιφερειακή του Αιγάλεω, στον ανισόπεδο κόμβο της Καβάλας απέναντι από το ΚΤΕΛ και στην οδό Τσαλαβούτα.

Πηγή: thetoc.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA