Χαλκίδα: Άνοιξε τις πόρτες του για τα παιδιά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Άνοιξε τις πόρτες του για τα παιδιά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Άνοιξε τις πόρτες του για τα παιδιά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΦΩΤΟ)
Άνοιξε χθες (01-10-2015) τις πόρτες του για τα παιδιά, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Χαλκίδας, με την τέλεση αγιασμού για καλή σχολική χρονιά...

Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής υποδέχτηκε τους πρώτους μαθητές για τη νέα χρονιά, που παραβρέθηκαν στη μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη της φετινής λειτουργίας του.

Μαθητές του 2ου και του 2ου Δημοτικών Σχολείων Χαλκίδας, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του ΠΚΑ, και να έρθουν σε επαφή με την εκπαίδευση στη σωστή χρήση του οδικού δικτύου και τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαλκίδας, Χρήστος Παγώνης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, και εκπρόσωποι φορέων.
Ένα έργο, για την ολοκλήρωση του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα ο πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας, Μπάμπης Μανιάτης, ο οποίος παρέστη στον αγιασμό, θα λειτουργήσει και φέτος με τον έμπειρο εκπαιδευτή, Πανταζή Ρούσσο και άρτια εξοπλισμένο, με στόχο να φιλοξενήσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό μαθητών του Δήμου Χαλκίδας, απο τους 3000 και πλέον που επισκέφτηκαν πέρυσι τις εγκαταστάσεις. Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται αιτήσεις απο Δημοτικά Σχολεία, που θέλουν να επισκεφτούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
Υπερήφανη για την επιτυχημένη λειτουργία του ΠΚΑ, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, που τόνισε πως επόμενος στόχος είναι να μπορέσει να λειτουργήσει και απογευματινές ώρες το ΠΚΑ, ενώ για την σημαντικότητα του, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Χαλκίδας.

Να σημειωθεί ότι στα παιδιά και τους καλεσμένους προσφέρθηκαν νερά, αναψυκτικά και γλυκά απο τις επιχειρήσεις των κ.κ. Κουτσαύτη και Βασιλείου, αντίστοιχα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA