Χαλκίδα: Καθαροσπόρης σε Μιτζιφίρη στο δημοτικό συμβούλιο: «Άντε γ@μήσου» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Καθαροσπόρης σε Μιτζιφίρη στο δημοτικό συμβούλιο: «Άντε γ@μήσου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Καθαροσπόρης σε Μιτζιφίρη στο δημοτικό συμβούλιο: «Άντε γ@μήσου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πλήρης απαξίωση και παρακμή στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων - Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης (30-09-2015) ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλης Καθαροσπόρης φέρεται να φώναξε στην Ελένη Μιτζιφίρη, «άντε γ@μήσου», μια φράση που προκάλεσε την έκρηξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάση Ζεμπίλη...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Θανάσης Ζεμπίλης πήρε τον λόγο: «Κύριε Πρόεδρε ακούσατε την έκφραση «άντε γ@μήσου» από τον Αντιδήμαρχο κύριο Καθαροσπόρη. Εάν επιτρέπεται αυτού του είδους οι σκληρές εκφράσεις σε μια γυναίκα που παρίσταται στο δημοτικό συμβούλιο, να σας συγχαρώ για το επίπεδο σας και όλη την πλειοψηφία. Κύριε Πρόεδρε να ανακαλέσει. Εάν αυτό είναι το επίπεδο του χαμαιτυπείου στο δημοτικό συμβούλιο, ως επιστήμονας, οικογνειάρχης ντρέπομαι. 

Κύριε Πρόεδρε να αποφασίσετε σε ποια τάξη θα συνεδριάζει πλέον το δημοτικό συμβούλιο. Θα γίνει χαμαιτυπείο; Από τέτοιες εκφράσεις ξέρουμε και εμείς αλλά δεν το επιτρέπει η παιδεία μας» τόνισε εξοργισμένος ο Θανάσης Ζεμπίλης, με τον Βασίλη Καθαροσπόρη να αρνείται ότι είπε αυτή την φράση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ελένη Μιτζιφίρη για θανατηφόρο τροχαίο: «Φαίνεται καθαρά η ενοχή της παρούσας δημοτικής αρχής» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Προκλητικός ο Χ. Παγώνης απέφυγε κάθε συζήτηση για το θανατηφόρο τροχαίο του Β. Καντούρου - «Η ψυχούλα του είναι κάπου εδώ, Δεν φαίνεται να υπάρχουν ευθύνες» - Ζεμπίλης: «Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες! Τι φοβάται άραγε ο Δήμαρχος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA