Εύβοια: Επίθεση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πάρι Σώτο - «Δεν εκπροσωπεί πολιτικά κανέναν, πέρα από τον εαυτό του και τις πολιτικές του φιλοδοξίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Εύβοια: Επίθεση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πάρι Σώτο - «Δεν εκπροσωπεί πολιτικά κανέναν, πέρα από τον εαυτό του και τις πολιτικές του φιλοδοξίες»

Εύβοια: Επίθεση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πάρι Σώτο - «Δεν εκπροσωπεί πολιτικά κανέναν, πέρα από τον εαυτό του και τις πολιτικές του φιλοδοξίες» 
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Εύβοιας σχετικά με τις δηλώσεις του Πάρι Σώτου για τη νικη του στις εκλογές της ΕΙΝΝΕΥΒ...
 
"Σε θριαμβευτική ανακοίνωση για τη νίκη του στις εκλογές των νοσοκομειακών γιατρών Εύβοιας (ΕΙΝΕΥΒ) ο κ. Σώτος ειρωνεύεται τους αντιυποψήφιούς του για τις ιδεολογικοπολιτικές τους επιλογές και εντάξεις.

Αντί αυτών καλό θα ήταν ως πρόεδρος της ΕΙΝΕΥΒ να φρόντιζε ώστε:
 

1) Να ανακτήσει ο σύλλογος τον πραγματικό του ρόλο, αφού στη διάρκεια της θητείας του κου Σώτου αρκέστηκε αποκλειστικά σε δημόσιες σχέσεις και προσωπικές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ. Με τους γιατρούς των νοσοκομείων στο περιθώριο. Χωρίς ούτε μια μαζική κινητοποίηση. ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ σε όλη την πολυετή θητεία του κου Σώτου.

2) Να εξηγήσει την τουλάχιστον ΠΕΡΙΕΡΓΗ – αν πιστέψουμε την επικαλούμενη από τον ίδιο κομματική του ένταξη – ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της διορισμένης από ΝΔ – ΠΑΣΟΚ διοίκησης του νοσοκομείου. Ο κ. Σώτος ομοφωνεί επί μια τριετία με τη διοίκηση μέσα σε συνθήκες ολοφάνερης υποβάθμισης των νοσοκομείων όλης της χώρας και του νομού μας. 

Είναι πλέον αντιληπτό από όλους μέσα στο νοσοκομείο ότι ο κ. Σώτος λειτουργεί ως εκπρόσωπος Τύπου της συγκεκριμένης διοίκησης, όπως είναι γνωστό και ότι δεν εκπροσωπεί πολιτικά κανέναν, πέρα από τον εαυτό του και τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Οι υγειονομικοί της Εύβοιας χρειάζεται να αγωνιστούν μαζί με τον λαό της περιοχής για να αναβαθμίσουν τα νοσοκομεία τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Αυτό βέβαια δεν γίνεται με πολιτικές «διαδρόμων», «αμοιβαίων εξυπηρετήσεων» και δημόσιων σχέσεων. Οι πολιτικές αυτές μπορεί πότε πότε να κερδίζουν εκλογές (δεν είναι η πρώτη φορά). 

Σίγουρα όμως δεν υπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων για πραγματικά δωρεάν και αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας. Είναι μάλιστα απολύτως ξένες με την ηθική της αριστεράς και των κομμουνιστών, όπως ψευδώς αυτοπροσδιορίζεται ο κ. Σώτος."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA