Λουτρά Αιδηψού: «Η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος αποτελεί ασέβεια στη μεγαλύτερη Λουτρόπολη της Χώρας» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λουτρά Αιδηψού: «Η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος αποτελεί ασέβεια στη μεγαλύτερη Λουτρόπολη της Χώρας»

Λουτρά Αιδηψού: «Η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος αποτελεί ασέβεια στη μεγαλύτερη Λουτρόπολη της Χώρας»
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Πορεία» του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, Ηλίας Πετσής, απέστειλε επιστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του EviaZoom σχετικά με την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος στα Λουτρά Αιδηψού...

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να καταργήσει το Αστυνομικό τμήμα Λουτρών Αιδηψού,θα αποτελέσει ταφόπλακα για την Λουτρόπολη αλλά και μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια της περιοχής,να είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με υψηλό ανταγωνισμό.

Η προοπτική δημιουργίας πύλης εισόδου Σέγκεν στα Λουτρά Αιδηψού, αλλά και η λειτουργία ενός εκ'των μεγαλυτέρων ξενοδοχειακών μονάδων που υπάρχουν στην Ελλάδα, η οποία φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες απο τις χώρες της Ευρώπης και τελικά η ιστορία της πόλης,επιβάλουν τη διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος.

Απαιτούμε τη διατήρηση της υφιστάμενης αστυνομικής δομής τίποτα λιγότερο για την Αιδηψό,γιατί η όποια σκέψη για υποβάθμιση σε Αστυνομικό Σταθμό θα αποτελέσει προπομπό της οριστικής κατάργησης σε δεύτερο χρόνο.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θα πρέπει να λάβει υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες του έβδομου Δήμου της Στερεάς Ελλάδας,αλλά κυρίως την προοπτική ανάπτυξης του μεγαλύτερου θερμαλιστικού πόλου της χώρας,η οποία μπορεί να αποφέρει οφέλη για την εθνική οικονομία,πολλαπλάσια αυτών που θα έχουμε σε οικονομία κλίμακας απο την κατάργηση ενός αστυνομικού τμήματος."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA