Τσιγάρο: Διακοπή καπνίσματος μαχαίρι! Δείτε πως! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Τσιγάρο: Διακοπή καπνίσματος μαχαίρι! Δείτε πως!

Τσιγάρο: Διακοπή καπνίσματος μαχαίρι! Δείτε πως!
Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο ακολουθείται τόσο σε πνευμονολογική – ογκολογική κλινική νοσοκομείου, όσο και σε αντικαπνιστικό ιατρείο με εντυπωσιακά αποτελέσματα...

Η “μαγική” λύση για χιλιάδες καπνιστές ακούει στο όνομα “βαρενικλίνη” που είναι μια ουσία η οποία χορηγείται σε χάπι και ουσιαστικά απενεργοποιεί τη δράση της νικοτίνης.
 
Το πρόγραμμα αυτό ουσιαστικά διαρκεί 15 ημέρες και υπόσχεται στους καπνιστές που θέλουν να απαλλαγούν από το τσιγάρο διακοπή μέσα σε 15 ημέρες και μάλιστα με ελάχιστες παρενέργειες οι οποίες περιορίζονται μονάχα σε μερικές ζαλάδες τις πρώτες ημέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατία" η Dr Θεοδώρα Τσίουδα επιμελήτρια της Α Πνευμονολογικής – Ογκολογικής κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου Σερρών έχει καταφέρει με το πρόγραμμα της βαρενικλίνης έχει καταφέρει να απαλλάξει από το κάπνισμα τουλάχιστον 3.000 άτομα μέχρι σήμερα.
 
Το πρόγραμμα έχει μικρό κόστος, μόλις 150 ευρώ, και αν αναλογιστεί κανείς το κόστος των τσιγάρων και κυρίως τα οφέλη στην υγεία του, τότε το κόστος είναι ουσιαστικά μηδενικό.

Πηγή: Newsit

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA