Χαλκίδα: Έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στο Νοσοκομείο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στο Νοσοκομείο

Χαλκίδα: Έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στο Νοσοκομείο
«Σύνεργα» χρήσης ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν στο δωμάτιο του εφημερείου των Παθολόγων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ Αντώνιου Πάρη Σώτου...

Ήδη ο Πρόεδρος έχει μιλήσει με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία έχει επιληφθεί του θέματος.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ έχει ως εξής:

"Μου αναφέρθηκε από τις καθαρίστριες και το νοσηλευτικό προσωπικό ότι , στο δωμάτιο του εφημερείου των Παθολόγων (όπως μπαίνουμε τελευταίο δεξιά στο διάδρομο) ανευρέθηκαν «σύνεργα» χρήσης ναρκωτικών ουσιών από άγνωστα άτομα τα οποία προφανώς είχαν μπεί στο χώρο του εφημερείου κατά την διάρκεια της νύκτας.

Επειδή έχουν συμβεί επανειλημμένα περιστατικά κλοπών από εξωνοσοκομειακά άτομα και επειδή δεν κλειδώνονται τα δωμάτια του εφημερίου όπως και η εξώπορτα , θα πρέπει να λάβουμε μέτρα περιφρούρησης του χώρου και να κλειδώνουμε τις πόρτες των δωματίων μετά το μεσημέρι και ιδίως κατά την διάρκεια της νύκτας.

Η εξώπορτα του εφημερείου καλό είναι να κλειδώνει μετά το μεσημέρι καθώς αποτελεί ακόμα ένα μέτρο περιφρούρησης του χώρου των δωματίων. Δυστυχώς η έλλειψη ασφάλειας είναι προφανής αλλά και η ανεπάρκεια της περιφρούρησης των χώρων του Νοσοκομείου ακόμη πιό έκδηλη.

Η ΕΙΝΝΕΥΒ ανέφερε το θέμα στην διοίκηση και στα όργανά της και αναμένουμε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα λάβουμε τα δικά μας μέτρα τα οποία δεν ξέρω αν θα τους αρέσουν. Όπως πχ δική μας 24ωρη φύλαξη του εφημερείου με μόνιμο φρουρό με δαπάνες της ΕΙΝΝΕΥΒ από security της επιλογής μας (τύπου Ο.Y.Κ.)..!!!!"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA