Χαλκίδα: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας στον Κινηματογράφο Μάγια - Ετοιμαστείτε, έρχεται νέος διαγωνισμός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας στον Κινηματογράφο Μάγια - Ετοιμαστείτε, έρχεται νέος διαγωνισμός!

Χαλκίδα: Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας στον Κινηματογράφο Μάγια - Ετοιμαστείτε, έρχεται νέος διαγωνισμός!
Δείτε τις νέες ταινίες που θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Μάγια από την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου εως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 - Συντονιστείτε στην επίσημη σελίδα του EviaZoom στο facebook για να κερδίσετε δωρεάν προσκλήσεις!


ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 3D
IN THE HEART OF THE SEA 3D


ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.20
 

Σκηνοθεσία: Ron Howard

Σενάριο: Charles Leavitt

Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Ben Whishaw

Υπόθεση:
 
Το χειμώνα του 1820, το φαλαινοθηρικό της Νέας Αγγλίας, Έσεξ, δέχτηκε επίθεση από κάτι που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει: μια φάλαινα τεραστίων διαστάσεων και δύναμης, με μια σχεδόν ανθρώπινη αίσθηση εκδίκησης. Η αληθινή, ανθρώπινη τραγωδία θα ενέπνεε τον Χέρμαν Μέλβιλ να γράψει το αριστούργημα του, «Μόμπι Ντικ». Το βιβλίο όμως, θα διηγούνταν τη μισή μόνο ιστορία. Η ταινία «Στην Καρδιά της Θάλασσας» θα μας αποκαλύψει την οδυνηρή κατάληξη αυτής της συνάντησης, καθώς το πλήρωμα του πλοίου που καταφέρνει να επιβιώσει, θα φτάσει στα άκρα και θα κάνει το ακατόρθωτο, προκειμένου να μείνει ζωντανό. 

Έχοντας να αντιμετωπίσουν ισχυρούς ανέμους, ασιτία, πανικό και απελπισία, οι άνδρες θα φτάσουν να αμφισβητήσουν ακόμη και τις βαθύτερες αντιλήψεις τους, από την αξία της ζωής τους μέχρι την ηθική της δουλειάς τους, την ώρα που ο καπετάνιος τους, αναζητά το δρόμο για τη σωτηρία τους και ο πρώτος ύπαρχος του, θέλει να κυνηγήσει και να σκοτώσει την φάλαινα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣIΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 3D: 8 ΕΥΡΩ



Το Μεγάλο Σορτάρισμα
The Big Short


ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22.15
 

Σκηνοθεσία: Adam McKay

Σενάριο: Adam McKay, Charles Randolph

Ηθοποιοί: Steve Carell, Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Melissa Leo, Selena Gomez 


Υπόθεση:
Στα τέλη του 2008 έσκασε η φούσκα της αμερικάνικης κτηματαγοράς. Οι τιμές των σπιτιών, που είχαν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, κατέρρευσαν μέσα σε ελάχιστους μήνες. Μαζί τους συμπαρέσυραν και την παγκόσμια οικονομία, οδηγώντας στη χειρότερη κρίση των τελευταίων 80 ετών που παρέσυρε στο διάβα της, κυβερνήσεις και υπόγειες διασυνδέσεις.

Τέσσερις outsiders μικροεπενδυτές (ένας αθυρόστομος αναλυτής, ένας αντικοινωνικός γιατρός με ταλέντο στα μακροοικονομικά, δυο πιτσιρικάδες μικροεπενδυτές που έστησαν επενδυτικό κεφάλαιο στο γκαράζ του σπιτιού τους κι ένας τραπεζίτης που απλά αξιοποίησε προς ίδιον όφελος μια πληροφορία), διαπιστώνουν αυτό που οι τράπεζες, τα ΜΜΕ και η αμερικανική κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, δηλαδή… την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Έτσι, στο γενικευμένο αυτό, παγκόσμιο «κραχ» υπήρχαν και άτομα που ωφελήθηκαν από αυτό και θησαύρισαν.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ(ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA