“Πέταξε” και το Κύπελλο! Ο Ατρόμητος απέκλεισε τον Παναθηναϊκό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

“Πέταξε” και το Κύπελλο! Ο Ατρόμητος απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη πρόκριση για τον Ατρόμητο στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας (1-0) του.. μέτριου Παναθηναϊκού και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οδυνηρός αποκλεισμός για τους “πράσινους”, που έχασαν και αυτόν το φετινό τους στόχο, μετά το πρωτάθλημα...

Ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα, έτσι σήμερα το υπέροχο γκολ του Στόιτσεφ στο 65΄ ήταν αρκετό για να στείλει τους Περιστεριώτες στους "4" της διοργάνωσης μαζί με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και έναν εκ των ΠΑΟΚ, Πανιωνίου.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κειτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ (90' Παπαδόπουλος), Μπρίτο (82' Ουσέρο), Σουμπίνιο (69' Ματέι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Μολέντο, Τελάντερ, Λουντ (75' Βλαχοδήμος), Εσιέν (90' Λαγός), Καλτσάς (64' Μπεργκ), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Αμπέντ.

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA